Mamma sover....

Nu sover min älskade mamma. när hon vaknar träffar hon nog mormor o alla de andra som vi har i himlen.
Känns konstigt nog skönt att det är över. nu behöver man inte vänta nå mer på det där hemska telefonsamtalet. det har redan kommit.....
  Våran lille valp har kommit hem till oss nu o de funkar jätte bra med alla vovvar.

kramar

hemskt

kan inte sova... klockan är tre på natten.. o vi sitter mest o bara väntar.. hade planerat at flyga hem i dag.. vid 06.50 sitter i kvalet o valet om ja ska fara eller inte... vill fara men samtidigt inte. tror ja har sagt hejdå eller vad man nu säger. har på något sätt  sagt hejdå under de senaste veckorna.. då mamma har både varit pigg o väldigt dålig. men nu i går  kväll så började alla tecken visa på att de skulle hända.. Sitter hemma hos peter just nu... o bara väntar på att telefonen ska ringa.. vill att de ska gå över snabbt. vill varken att mamma ska lida eller oss.  mår illa o magen e rena vattensamlingen.. tänkt va hemskt livet kan vara... mamma är 46 år gammal. ingen ålder .

hur ska jag göra!!!! hur jag än gör så kommer de att kännas fel. älsklingen vill åka hem.. o inte kan ja klandra han för det. han är modig att verkligen ställa upp för mig. känns så skönt att han finns vid min sida.

ska se om vi kan somna en stund i soffan...


älskar min mamma


image18 älskad....

Mamma kommit hem

Så i tisdags så fick mamma komma hem igen.. skönt ho har verkligen längtat. men när vi kom hem så hade hennes nya säng inte kommit... så första natten fick hon sova i soffan. men de gick rätt ok. och under gårdagen så kom hennes nya säng. skönt att de börjar ordna sig.  alla vet att hon inte kommer att bli frisk.. men bara att hon få vara hemma förlänger nog hennes liv några dagar. att hon får sitta o njuta ute i trägdården hela dagen.. oså har hon ju köpt ett nytt regnställ så hon kan sitta ute även i regnet. =)
mamma o jag har haft tre fantastiskta dagar nästan helt för oss själva, uppe på sjukan.  vi har suttit ute mycket på eftermiddagar o när mamma velat gå till a6 så har vi gjort det. vi kallades för "rymmlingarna" på avdelningen... o i måndags kväll så ko vi inte in på sjukan igen eftersom entreerna stngde vid 21.30... så vi fick ta vägen genom akuten in... ett litet äventyr. 

idag så ska mamma o ja o anna fara te stan o fixa små saker. om mamma orkar villsäga. hon liger o sover nu tror ja.  o ja tvättar. hängde ut den just o spanar efter regn nu...  ska in i duschen oxå.

I dag kommer även min älskling. ska bli så skönt!  o på lördag ska anna, peter ja o mange fara till skåne o hälsa på på de stora scoutlägret. ska bli så kul att träffa alla mina gammla vänner! o få visa magnus hur scoutlivet är =) sedan på söndag morgon far vi till malmö o tar sedan tåget eller bussen över till köpenhamn där vi ska sova på hotell en natt o bara strosa omkring på ströget o gatorna runt om! ska bli så kul att få se köpenhamn igen. var så länge sedan jag var där. o mange har aldrig varit i varken skåne eller danmark så de blir nog roligt för han med..

nu ska ja ta o göra lite nytta...
Kramar på er alla

image16


image17


*****

min mur är på väg att rasa... känner mig inte lika stark nu. vill vara men bryter ihop i hemlighet.. lillasyster tänker inte fara på lägret pga av mamma.men mamma vill inget annat  än att hon far. mamma har kämpat med att få ihop dessa tusenlappar för att ungen ska få åka. så kommer hon dragandes me en "pojkvän" o vill helt plötsligt inte fara. försökte prata med henne i telefon utan någon större framgång slutade med att ja var vä'ldigt  arg o lesen på henne. skrek rätt ut efter samtalet o hela halsen värker..

Förlåt alla vänner som hör av sig för att ja inte svarar på era samtal eller sms.. jag orkar inte. inte just nu. men det värmer att veta att ni finns =) ja hör av mig när det känns ok!

kramar

***********

 hoja den som säger att livet är en dans på rosor.... den kan då inte leva i denna världen.  känns rätt så tomt. galet, konstigt, jävligt, tråkigt, ledsamt, synd, förfärligt. Finns nog inget jobbigare i denna värld än att hålla på att förlora sin älskade.  
känner mig både redo men samtidigt inte.http://www.youtube.com/watch?v=6TiFTOXDDCw

vovvarna

Hejsan tänkte bara lägga upp lite bilder.. kopplade ihop min data med jobbets internet =)

                   image8

Lilla Gråben 6 veckor gammal.. han flyttar hem till oss nästa vecka. namnförslag som börjar på g tar tacksamt emot... Gråå, Griip Gnejs.......                                                      

                                                   Vi höres! slutar jobba i morgon sen e de semester ett bra tag! vi höres ändå! Puss o kram!

Snart ledig


tja! blir inte att man skirver så ofta.. men de bror på att vi ute i rantis inte har något internet, men de kommer nu i sommar hoppas vi på!
Men våran lilla familj håller på att utökas igen =) med en fyrbenting till som för närvarande heter Gråben! han är den högra på bilden som finns på länken =)
nu nu ska ja jobba = titta på tv , läsa bok o spana på pojken =)

kram på er!

http://www.blocket.se/vi/12500117.htm?ca=1_10_s