Närmar sig

Tiden bara springer iväg, snart är våran familj på 4, 5 stycken istället! små svårt att förstå! Bilen är bytt, Mejja har fått ny säng och ska inatt premiärsova i nya sängen i Tuvas rum.  Ungarna bråkar o kivas med varandra i tid o otid, Bebisen försöker röra på sig så gott de går i magen. o snart ska den ut! tänka sig vad fort 9 månader går! eller nu är de ju dock bara 8 månader denna har legat i magen. men om 1 vecka ska den ut.
Hade lite flax på blocket i morse. hittade säng  2 stolar 1 bänk o ett bord  av ikeas Kritter serie för 700 kr. tyckte de var ett fynd då endast sängen kostar 800 kr annars.   så nu är de inpackat i rummet =) ska bli intressant o se hur natten går.
nu käka midda taco köttfärssås och pasta =)

bebis

ja snart är de dax för bebis att ploppa ut.  ska bli spännande o se vad de är för laban som gömmer sig där inne.. sista tillväxtultraljudet visade att bebis var 47 % större än vad den borde. så den vägde redan i vecka 34 3500 gram. så fick tid för igångsättning 27 juni
men de tippade även på att den kommer komma tidigare iallfall. för kroppen vill nog mest troligt få ut den innan den är för stor.. ska de ska bli spännande o se. men de är ju bra med ett datum så vi kan planera barnvakt
hönorna våra är så fina så! o de ger oss ägg! 4 stycken på 5 dagar. inte illa! men vem av de som lägger dom de vet vi inte. =)

ny bil

vad skönt de är med en stor bil! ungarna får plats utan problem, hundarna får oxå plats och syskonvagnen oxå! plus packning o ändå finns de plats för någon rumpa till!
mange o Tuva at dragit till stugan några dagar. Tuva har pratat om detta länge länge. egen tur me pappa.. Mejja o ja njuter på här hemma. ja jobbar ännu denna veckan och några dagar till. men största anledningen till att vi är hemma är för att Timmy flaskas ännu.
men ja har semester ändå känns de som. bara en unge och inge hundar att ta hänsyn till gör mycket..
tog mig en promenad me mejja för att sätta upp hundkurs lappar. mötte en kvinna me hund, hon lät hunden komma fram o hälsa på mejja o mig, men efter någon sekund la hunden tassen i knät på mig och ville till att bita. fick mig ett rejält rivmärke över armen och lagom chokad o ägaren säger att han brukar göra så.  inte fan är de okey att släppa fram en hund som går på sådant vis till folk ochj speciellt inte ett barn! jädra tur att de var ja som fick skråman och inte Mejja.  men så gör man inte.
ska se om mejja kan söva om sig själv inatt. har laddat me att inte få så mycket sömn, så får vi se hur de går..