konstigt

har en konstig  känsla i kroppen, tänker mest hela tiden på att något olustigt kommer hända. något jobbigt kommer att ske. känner mig ängslig när ja lämnar barnen och får nästan ångest över att de sover längre än de brukar. måste ju kolla så de andas.. varför? varför känner ja såhär nu. ja njuter av var eviga sekund. känns som att något komma skall.. vågar ju snart inte gå ut från hemmet för att något kanske händer..   vill byta kännsla nu..

äventyr

Idag ska ja o lilla Loppan fara på äventyr till Kiruna med våra goda vänner. Mange är hemma med kotterna och de har storslagna planer =) Tuva sa härromdagen " Mamma, om jag går vilse och ni inte hittar mig, då tar jag bussen hem." hennes kommentarer är så underbara! till grannen sa hon igår "Ska ni ha barn?" Elin blev rätt stäld =)
Biff växer så de knakar och de gör Lova oxå. Mejjas kropp har oxå ändrat och lång har hon blitt! tiden går såå fort.
I november tar ja me loppan ner till söder och göteborg. Ullared står på schemat likaså bara gå gå gå gå gå på stan, Man behöver ju inte handla men de finns sååå mycket att titta på i den staden. och att göra det med en kompis som oxå är mammaledig för ju inte saken sämre.
nå nu ska ja börja dagen =)
bjuder på en bild på Biffen

Tiden går

Ja gud vad tiden går! Hinner ju inte med att han  tråkigt, även om ja som idag var döö trött på morgonen. Tog mig iväg med Lova idag. Lämnade Tuva o Mejja till min vikarie dagmamma. Har inte gjort de så många gånger. Men de trivs där och njuter nog av att slippa mamma en stund =) Frågade Tuva hund länge de ville vara där. fick svaret "när solen går ner får du hämta oss" kl var då 12,30.. de skulle blitt många timmar. lät dom vara till 15 tiden då blev ja bjuden på go fika de bakat!  Nöjda och glada lekte barnen vidare hemma utan tjorv. trots att de inte sovit på hela dagen.
Jätte skönt var de faktiskt att smita iväg ensam me Lova. Att sitta o amma i lugn o roo bara ge henne uppmarksamheten gör mycket.   Lova sover så bra på förmiddagen så ja har kommit på att ja kan lämna T och M till dagmamma på eftermiddagen istället för på förmiddagen.  på så sätt får barnen lite variation på dagen o ja kan ha fokus på dom alla fast på olika tider =)
Biff växer som han ska idag fick dock Kiira nog på han o gav han ett nyp i örat.. stackarn.. men men
nu ska ja sticka. sticka strumpor =)