Mamma kommit hem

Så i tisdags så fick mamma komma hem igen.. skönt ho har verkligen längtat. men när vi kom hem så hade hennes nya säng inte kommit... så första natten fick hon sova i soffan. men de gick rätt ok. och under gårdagen så kom hennes nya säng. skönt att de börjar ordna sig.  alla vet att hon inte kommer att bli frisk.. men bara att hon få vara hemma förlänger nog hennes liv några dagar. att hon får sitta o njuta ute i trägdården hela dagen.. oså har hon ju köpt ett nytt regnställ så hon kan sitta ute även i regnet. =)
mamma o jag har haft tre fantastiskta dagar nästan helt för oss själva, uppe på sjukan.  vi har suttit ute mycket på eftermiddagar o när mamma velat gå till a6 så har vi gjort det. vi kallades för "rymmlingarna" på avdelningen... o i måndags kväll så ko vi inte in på sjukan igen eftersom entreerna stngde vid 21.30... så vi fick ta vägen genom akuten in... ett litet äventyr. 

idag så ska mamma o ja o anna fara te stan o fixa små saker. om mamma orkar villsäga. hon liger o sover nu tror ja.  o ja tvättar. hängde ut den just o spanar efter regn nu...  ska in i duschen oxå.

I dag kommer även min älskling. ska bli så skönt!  o på lördag ska anna, peter ja o mange fara till skåne o hälsa på på de stora scoutlägret. ska bli så kul att träffa alla mina gammla vänner! o få visa magnus hur scoutlivet är =) sedan på söndag morgon far vi till malmö o tar sedan tåget eller bussen över till köpenhamn där vi ska sova på hotell en natt o bara strosa omkring på ströget o gatorna runt om! ska bli så kul att få se köpenhamn igen. var så länge sedan jag var där. o mange har aldrig varit i varken skåne eller danmark så de blir nog roligt för han med..

nu ska ja ta o göra lite nytta...
Kramar på er alla

image16


image17






Kommentarer
Postat av: Ylva

Fint att du tagit dig tiden och orken att uppdatera här vännen. Hoppas att du och Mange får det supermysigt på mini-semestern till södern! ;) Kram Ylva

2007-07-19 @ 19:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback