en tår

 har en stund för mig själv. har rätt många stunder för mig själv men alla är inte lite innehålls rika. var ner i källaren o skulle hämta tvätten. Hade Kiira med ner o hon var nyfiken på kartongerna i föråden.. kunder inte låta bli att börja plocka i dem,, saker från förr. hittade en bok "mina första år" men tyvär var den tom. mamma o pappa hade nog inte tid att skriva i den me två skitungar =). hittade även mina bebis saker. dopklänningen o lite foton.  hittade min tröjja med supertedd!!! den kommer jag ihåg som om ja kunde ha den igår. Jag o Anna hade var sin när vi var fyra fem år. Mormor o mamma stickade dom. o ja har velat ha en sån tröja i vuxen storlek men mamma orkade inte sticka på slutet =/ vilken man förstår.  tog upp tröja så ja kan titta på den ofta. hänga upp den på väggen kanske =)

Varit ute lite ida med. men mest inne o plockat ordning bland pappren.  ska sätta mig o skriva nya hyreskontrakt för föra hyresgäster samt skriva om hyreshöjning.  borde trolla fram lite lunch oxå.  Mange är ute o kör gammal skoter de trampar några skoter leder. vi var ut en stund på morgonen skulle dumpa skit i skogen (hundskit) så rävarna får lite mat =) ronja spran efter skotern som en tok. o när vi kom hem ville kirra oxå springa.. men hon srang inte lika länge för hon ville hellre åka skoter!

Nu ska ja plocka in tvätten o vädra sängkläderna.

puss o kram!

inte arg nå mer

 men de var länge sen den dagens ilska försvann =)
 har hunnit med en hel del.. varit i jönköping o upplevt tidig vår, varit på sjukan o fått magkatarr blivit stucken så mycket i armarna att ja är blå.  ser ut som en nåldyna på både fingrar o mage. 

o ida så ville ja verkligen sova länge. men de gick inte. låg o vred o vände o fick ingen ro alls.. lika o knata upp äta frukost sen ut o göra hundgård. Dis vägrar äta. men matte e hård äter hon inte sin mast får gråben den. tids nog är hon så hungrig att hon äter.  kastade lite boll med ronja med i djupsnön. så hon sover som en gris nu =)  kiira ligger i sängen o myser. skönt att de sköter sig själva =) har en tvättmaskin igång. o har städat i köket.  har planerat att gå igenom de baby saker vi har för att skriva en lista med saker vi behöver kompletera. blir nog en del...  kändes lite i helgen då vi var på sjukan att attans ungen kan ju komma snart!  o de var är ja inte förberedd på.. men men.. känns skönt o veta att den inte kommer senare än 24 mars.. men barnmoskan tror den kommer tidigare. hade redan börjats öppnas o livermodertappen var mjuk.  Ska på tillväxt ultraljud på onsdag o sist ja var där för tre veckor sedan vägde bebis 2300 gram den var stor då.. frågan är hur mycket den växt sen dess.ja har fått en rejäl mage nu.   o brösten känns pyttesmå men mange försäkrar att de är lika stora. =)  just nu har ja bebisrumpa under höger revben hela magen står ut där =) 

I morgon fyller älsklingen år. han blir 26 år ung =)  han vill att ja bakar en sascher tårta. vet inte hur de stavas... men den är väldigt chokladig. så de får bli morgon dagens projekt.

kom på just att ja skickade in ett kassakort utan frimärke till akassan... hoppas den kommer fram... får väl ringa i början av nästa veccka o se om de kommit fram. ska fixa så ja kan fylla i kassakort via internet..

nu ska ja vila. lite... vet att klockan bara är 11 men det struntar min kropp i =)

kram på er