Grattis Anna!

Min kompis Anna O fick sig en liten gosse i söndags morse! Grattis vännen!!
satt i bastun i fredags helt själv o bara tänkte så skönt.. tänkte tillbaka på förlossningarna o vilden underbar känsla de är att föda fram de lilla barnet.. vilken kännsla. helt otroligt mäktigt. vill göra om de =)  visst gör de ont men  rackans vad coolt de är!
varit på barntimmen ida och de var 16 mamma o barn tillsammans. de är kul när de är så många!   men dock lite liten lokal o de känns lite som att kyrkan egentligen inte vill hålla i detta..
ungarna sover o ja ids inte ens lägga mig ner för då vaknar de.. Mejja har strulat på nätterna ett tag nu så ja e nog mer vaken om natten en sove.. men men i da blir de gymme när mange kommer hem..
hoppas de gått bra för fammo på data dagiset =)

Tuva

e så stor o fin! kan inte se mig mätt på henne när hon planerar o leker o busar.. så sött.. har inte tid att gå någonstans utan springer.. o städar efter sig oftast med.. Mejja ligger o tar en tupplur o ja o tuva myser..  hon suger på en plastkorv.. Veckan har gått rusktigt fort. nyss de var måndag ju!!! o då längtar man till fredag.. men vad händer då...  inget egentligen.. ska hyra film ikväll var tanken.. o ny taktik för att få Tuva o somna på kvällen.. hon får vara vaken så länge hon vill, tänkte att om hon somnar i soffan eller famnen så ser vi vilken tid det är  kan testa o söva henne  på den tiden i sängen om en vecka..   måste testa ialfall.. så psykigt jobbigt  att försöka söva henne i tre timmar..   nå nu ska ja snart börja städa lite.. eller iallfall damsuga.. o skura golvet.. ska vänta tills Mejja vaknat så hon får hänga med.. =) Tack Marina Dagny för barnvakten i onsdags!!!

snart är de sol igen...

har börjat längtra till sol o vår.. inte ofta de händer ja gillar ju vinter! men men ibland så  får man lustiga lägtan efter saker..  just nu längtar jag efter o få sitta o grilla korv på pinne över en eld vid en sjö... en egen sommarstuga att vara i som bara är våran som man kan göra vad man vill i... eller med.. men drömmer om de ett tag till...
Mange är i kööket med kidsen o fixar vofflor.. jag gjorde smeten han gräddar.. ska bli gott... varit o lekt med goda vänner på förmiddagen.. jag promenerade me kiira o lippe. skönt o få frisk luft utan barnvagn. skönt att komma iväg lite utan barnen.
PÅ onsdag jag jag o mange gå på bio.. ska bli skönt med en kväll bara han o ja.  älskar mina barn men ibland så är de skönt att få tid för sig själv.. och varandra.  längtar oxå till min o manges barnfria helg i vår nere i göteborg. kommer ju sakna o prata om barnen hela tiden men de går nog absolut ingen nöd på dom..
sitter på den nya lilldatorn nu.. smidig o liten o  bra.  men inga bilder på denna.. borde ta mig tid o flytta alla bilder till den externa hårddisken.  ska nog paxa tid till det idag.. en bastu hade oxå varit skönt!

mycket o tänka på..

 ja de har då ja o mange.. tankarna snurrar mest hela tiden.. vet varken ut eller in snart.. så mycket som står på spel men ändå inget. Ungarna är små så de är ju ännu lätta att flytta på,  ja tänkt om man bara skulle kunna vakna en morgon o allt var löst..

nåja nu luktar de redigt gott av fläskkarré i ugnen o pottis o blomkål.. mm hungrig men dock mest sugen på ostbågar =)  Tuva sover ska väcka henne snart.. i morgon ringa en del samtal...

nytt år...

 så nu e de nytt år igen.. o detta år ska de inte bli några barn tillverkade i detta hus. eller vem vem jocke eller Ek kanske får till de=)
  nå har som inte lust o skriva igentligen.. men lite lugn o ro framför datorn tog ja mig =)