dåligt humör

ush är på piss humör.  mycket att fundera över gällande fjärrvärme. less på leksaker som ligger överallt, less på papper o annat plock som finns överallt, less på köksluckorna som ramlar bort från sina fästen, ja less på mycket. trött på mycket o otroligt trött på mig själv som känner som ja gör. blä åt lite mera!

saknar

är inte i form alls.. allt är jobbet o all energi går åt till att orka vara med våra älskade barn, de tar mycket energi men de ger oxå energi. men bägaren känns inte riktigt jämn..   försöker tänka possetivt o njuta av allt men de är svår. saknar så mycket,  bara allt de sociala i taberg  är grymt saknat.. bara att ta hundarna o promenera runt berget o sen upp på toppen, åka ut till bastan  sova vindskydd med scoutgänget, säga fika o fem personer står på trappan på väg in.  fattar inte att de kommit nu dessa känslorna, har inte "saknat" taberg på fem år. mest bara tyckt de varit jobbigt, men helt plötsligt så  är de jätte saknad till allt där nere. jäkla ingo de var han som börjat med att rötterna alltid drar en tillbaka..  man kan inte kapa rötterna. säger en prästa son..
ush o blä för allt.. men herre gud de är ju vår o inte ska man känna sig deppig o dyster då, varför varför gör ja de.. försöker när ja kliver upp på morgonen att tänka att de är ju bara o rycka upp sig. men inte..  de funkar halv bra tills kl är 11.. sen kommer de jobbiga ikapp..

lite bilder..

lite bilder... haft en jobbig dag. Har sen en tid tillbaka inte kännt att tiden och orken räcker åt lilla Dis o Gråben,
så för ett tag sedan så fixade vi nya hem till dom, och idag så körde vi dom till sina nya ställen, Dis har blitt tärendöbo, och gråben kangosbo.
vet att vovvarna får de bättre där, med mer aktivering och mera tid. men det känns ändå svårt.  har gråtit många gånger ida o fler kommer de nog bli.. tills man vant sig..
syskongos..
sötkorv
flyttlasset...
vad hände med sommaren..