inte arg nå mer

 men de var länge sen den dagens ilska försvann =)
 har hunnit med en hel del.. varit i jönköping o upplevt tidig vår, varit på sjukan o fått magkatarr blivit stucken så mycket i armarna att ja är blå.  ser ut som en nåldyna på både fingrar o mage. 

o ida så ville ja verkligen sova länge. men de gick inte. låg o vred o vände o fick ingen ro alls.. lika o knata upp äta frukost sen ut o göra hundgård. Dis vägrar äta. men matte e hård äter hon inte sin mast får gråben den. tids nog är hon så hungrig att hon äter.  kastade lite boll med ronja med i djupsnön. så hon sover som en gris nu =)  kiira ligger i sängen o myser. skönt att de sköter sig själva =) har en tvättmaskin igång. o har städat i köket.  har planerat att gå igenom de baby saker vi har för att skriva en lista med saker vi behöver kompletera. blir nog en del...  kändes lite i helgen då vi var på sjukan att attans ungen kan ju komma snart!  o de var är ja inte förberedd på.. men men.. känns skönt o veta att den inte kommer senare än 24 mars.. men barnmoskan tror den kommer tidigare. hade redan börjats öppnas o livermodertappen var mjuk.  Ska på tillväxt ultraljud på onsdag o sist ja var där för tre veckor sedan vägde bebis 2300 gram den var stor då.. frågan är hur mycket den växt sen dess.ja har fått en rejäl mage nu.   o brösten känns pyttesmå men mange försäkrar att de är lika stora. =)  just nu har ja bebisrumpa under höger revben hela magen står ut där =) 

I morgon fyller älsklingen år. han blir 26 år ung =)  han vill att ja bakar en sascher tårta. vet inte hur de stavas... men den är väldigt chokladig. så de får bli morgon dagens projekt.

kom på just att ja skickade in ett kassakort utan frimärke till akassan... hoppas den kommer fram... får väl ringa i början av nästa veccka o se om de kommit fram. ska fixa så ja kan fylla i kassakort via internet..

nu ska ja vila. lite... vet att klockan bara är 11 men det struntar min kropp i =)

kram på er

Kommentarer
Postat av: Fridah

skönt att hinna med mkt :)

Postat av: johanna

hej på dig.

hoppas du har en bra torsdag. jag tänkte tipsa dig
om en sida som heter gratisbio. många har redan hört talas om den och många är redan medlem. men just du kanske inte är så jag tänkte att jag tipsar.

gratisbio är en sida som drivs genom att ge svenska
folket gratis bio checkar även gratis present kort.
gratisbio har över 500 annonsörer på sin sida som just annonserar om en massa olika saker. det kan vara allt från att du ska vara med i en tävling till att du kan handla på postorder. en massa erbjudanden och en massa gratis grejer. en del sidor behöver du bara klicka på för att få poäng.
för poäng är just det du får. genom att gå in på poäng kommer alla annonsörerna upp. där står det vad du behöver göra och hur mycket poäng du får.

för att just du ska få en biocheck
hem krävs 400 poäng.

för att du ska få ett present kort
hem krävs 1000 poäng.

det kan låta mycket men man tjänar snabbt ihop det.
present kort väljer du själv var du vill ha någonstans det finns allt från hm och vero moda till siba och stadium. de stora kedjorna helt enkelt.

jag har varit medlem i drygt 1 månad nu och fått
hem present kort på över 2000 kronor. jag har även
fått 5 biocheckar.

kom ihåg att gratisbio är gratis. och kanske tänker
ni att det är samma som gratisgen gratiskungen och
godiskungen med mera. men detta är mycket bättre.

läs alla referenser på gratisbio. har du frågor
så är jag villig och svara på dom. hoppas du blir
medlem och blir nöjd när du får dina checkar hem.

här är länken ; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=16563

2008-02-07 @ 11:29:23
URL: http://www.someones.blogg.se
Postat av: Ylva

Hälsa grattis till Mange! =)

2008-02-13 @ 11:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback