grönska

vad grönt o fint de är ute.. regnet igår gjorde susen. Men min energinivå räcker tyvärr inte till helt slut. och dagen har bara börjat.  hade energi i en timme och den gick såklart åt till damsuga o tvätta. sen har ja legat på soffan o föröskt få barnen att inte slå ihjäl varandra. går dock inge vidare. Tuva sliter i mejjas hår Mejja bits o nyps Tuva slår bägge skriker och skriker.  efter ett tag fattar de att de inte kan hålla på sådär men sen går de 15 minuter så är de där igen. bad ungarna städa undan i vardagsrummet/lekrummet utan resultat. elaka jag tog fram svarta sopsäcken efter en varning och sen gick ja lös. allt som var på golvet hamnade i sopsäcken som hamnade ute i hallen. ska föra ner den till källarn och sen ska ja fortsätta städa såhär tills ungarna lär sig plocka undan!
Timmys ben är inte bättre idag. stackans. vet som inte hur vi ska göra. så länge vi lyckas få han o äta o han gör sina behov så får de nog vara. han borde ju piggna på sig snart.
bolaget som äger fåren är nästan ett skämt, en av ägarna menar på att vi ska köpa lammnäringen av egna pengar för de är vi som sköter fåren, svarade tillbaka att vi sköter fåren för att de själva inte klarar av det. hade vi själva valt vilka får vi skulle ansvara för så¨hade de inte blitt flasklammen! så de fick snällt fara o köpa lammnäring åt oss =)
nu är strax tvätten klar. ska se om ja kan slänga ut ungarna i sandlådan en stund innan lunchen eller om de bara kommer slå ihjäl varandra då oxå..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback