suck

blir så otroligt sur arg besviken irretierad inte förvånad men jävligt arg!!!!! det där jädrans trapphålet! hade en snickare hit under veckan som sa att han kunde komma på lörda, Mange sa att nämen då låter vi T hjälpa till med de o vi anlitar inte snickaren.  nu kommer T och säger att han kan komma fört efter  15 tiden.  snabbt räknat så har de då¨4½  timme effektiv arbete att hinna göra hålet och fixa iordning så att det är säkert från övervåningen, för senast halv åtta somnar Mejja o då kan man inte börja härja me motorsåg eller vinkelslip eller vad fan som helst!   hur fan sak de hinnas. inget alternativ att hålla på söndagen oxå för vi har ju en jädra trappa att sätta ihop då. som ska upp och de ska tapetseras innan det oxå.
och i morgon hade vi  ju då planerat att jag o barnen far till happis för att inte vara ivägen här hemma med allt damm o skit som kommer bli.
de blir alltid såhär, ja blir alltid sur o irreterad när T ska hjälpa oss med något, just för att vi alltid blir trappande på tårna och vi får alltid "vänta" eller skjuta upp det som vi planerat. alltid, varför kan inte m lyssna på mig.  hellre att ja betalar en snickare några lappar för att vi ska slippa den huvudvärken som detta medför.  nu kommer ju ja vara sur o beviken ett jädras tag.  för att fara till happis med flickorna är ingen enkel sak, två starka barnviljor som ska underhållas de timmar vi är borta. ingen lätt sak när man är ensam och samtidigt behöver handla.
Vi har ju för tusan bett om hjälp för länge sen, och vi har ju för tusan bett om hjälp för att vi inte kan själva!  fan fan fan!!!!

Kommentarer
Postat av: sofie m

ville bara skicka ett hej och en massa strykekramar. det är inte alltid lätt att ha två små barn, speciellt inte tätt. hoppas du finner styrkan inom dig. för du ÄR stark emma och underbar! glöm inte det! finns här om du vill. kramar

2010-09-13 @ 08:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback