höst

hösten har kommit till oss, fina färger skönt väder dock en jädrans massa knott ännu..
har hänt en del sen sist.. trappan är på plats, högerhanden är opererad och nu börjar ja kunna använda den igen,  varit i kalix med tuva och träffat läkaren ska på vidare utredningar med hennes njurar och fått medicin mot hennes mage, så den inte tjornvar som den gör för henne, även tagit diverse prover på henne.  hoppas allt är som de ska!
kiira löper och efter en hel del tänkande så får hon umgås me lippe dena gången med. förra gången släppte hon inte han i närheten, så viantar att de blir likadant denna gången, Kiira och lippe här i hundgården, kiira vill inte vara bland folk när hon löper.
Mange har varit hemma denna vecka för att ta hand om mejja som ja har haft svårt att ta hand om med handen.. nästa vecka är som vanligt, men när ja gör vänster handens operation så ska ja ha vikarie i två veckor som sjukskrivningen egentligen är..
Tuva kolla chihuahuan från beverly hills.. Mejja har mange varit uppe med på natten och ja tog tidigt morgon pass.. helt otroligt att de år 2010 inte finns någon som hjälper de små med tänderna som kommer.. ungen skriker i panik och har inte kunnat sova ordenligt på flera veckor..
ida ska ja
nu fixa lite frukost..

Kommentarer
Postat av: Ylva m flock

Håller tummarna att allt är väl med Tuva! Inte lätt för Mejja när tänderna är på G...

Ni är välkomna att hälsa på när ni kommer söderut. Stor höstkram från oss!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback