trött dag

idag har ja inte haft energi till något. helt slut! tuva har oxå varit trött men inte har hon velat sova! tokiga unge. kiira ville ja dränka i morse. knäckebrödet som ja betalde  32 kr för ca 10 skivor  (glutenfritt) var fan inte värd ens 5 kr. varenda skiva var i tusen bitar. o så fort man tog en större bit o skulle smöra så gick den i tusen bitar! slänge allt på golvet o ville bara lipa! en sån dag! säger blä! ibland vill man inte göra något man vill bara tjura.

när allt kändes helt hopplöst så knacka de på dörren,  o planerat besök gjorde suset! manges kusin micke me kusin kom förbi jätte kul! Deras lilla tös var så liten! men ändå stor.

nu är grannen ek här. han o mange har pratat bilar =)  tuva tog en 35 minuter o söva. men nu ska ja oxå sova.

varit o lämnat blodprov ida med.. hba1c. en praktikant var de som skulle sticka. hon fråga om ja var svår stucken, frågade tillbaka om hon ville ja skulle svara eller inte. Hon ville de och a sa de är bara o sticka jag är inte rädd.  Så hon stack o fick blod på första försöktet men dock så kom blodet inte tillräckligt snabbt så hon skulle sticka i andra armen. men då vågade hon inte sticka. Men modig var hon! jag hade aldrig vågat sticka någon anna!


nåja nu toa o sängen!

 o så får ja inte glömma o ta natt insulin.. hoja! många sprutor bir de..

natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback