skön dag

ida var de inte lika varmt som de två förra dagarna. skönt de för ja svettas ju som en gnu!

haft en skön dag ida inte gjort så mycket.   började tagen med o sova till halv tio med tuva i armhålan =) tänkte att ida ska ja tvätta men mange hade redan börjat göra de då vi klev upp så ja tog o damsög hela huset o svabbade golvet iställe. skönt att d e rent o fint =)

tvn i vardagsrummet är städigt avstängd mest för att den inte funkar som de ska. den startar inte å kan kan få trycka på knappn ca 60 gånger innan den ens startar o då har man lessnat. ska lämna in den o vill helst ha pengarna tebax. skaffa en annan tv mojäng istälet. eller måste man ha en tv i vardagsrumme?  men det är ju dock skönt o mysa i soffan framför tvn nå gång under hösten..

hör mygg som surrar överallt måste ha konstig hörsel. nu har vi lämnat uppsägningen till de e lghen. hoppas bara inte de blir något strul. men de ska bli skönt att få känna att inte behöva udvika o gå ut pga av vissa saker..


var på kvällen o studsade studsmatta me tuva hos kusinerna. tuv var som tokig. skönt attt hon var lätt road. sen när vi kom hm duschade hon o ja o sen försökte vi söva henne men gav upp då hon bara busade. så vi åt kvällsfika i sovrummet på golvet =) myspys!

nu ska ja nanna. i morgon till ekobadet o skräpa ner så svärmor får något o städa=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback