5 timmar

 i fem timmar har kära svärfar suttit o väntat på middag i våran hus. hur svårt är de att läsa av två trötta småbarnsfräldrar som inte ens vet vad det är för dag!  nåja tillslut blev de ju mat så han gör ju rätt men det är så störande. Mange har låtit mig sova några timmar på dagen tog en madrass ut på kuvösen så ja fick lite frisk luft samtidigt. men inte vart ja piggare av de. ska nog tok äta järntabletter under veckan som kommer.  får man ta 10 om dagen.

min tår ser ut som prinskorvar o fingrarna likaså.. hakan o kinden domnar bort på nätterna. sover som en avsågad kratta inatt har ja vankat fram o tebax ont i hela kroppen. så fort ja lägger mig värer de ännu mera.

Tuva har något lustigt för sig på natten igen. (inget ovanligt för henne) men hon vaknar krin02 o gallskriker o är inte nöjd på något sätt. hon sover hela tiden.  går inte o väcka. rätt läskigt. hon sparkar o grenklar som en tok. måste hitta en lösning på detta för vi orkar inte.


tuva har badat bunke ute på kuvösen myggfritt  rätt behaglig temperatur. så i morgon så ska ja o tuva gå o köpa en badpool till henne. hon tycker ju om vatten tösen. Nu skriker hon mamma mamma mamma. s¨å ja ska gå o se vad tokan vill. säkert något mysigt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback