sovit dåligt

inatt var en sån där sova dåligt natt igen.  vred i sängen en timme vred i gästsängen en timme vred i soffan en timme  sen tillbaka till sängen där ja tor ja däckade.. 

tuva sovit sen 20,30 igår. bra natt hon sover ännu.  lill hönan ska ut på äventyr idag.  inte orolig men ändå inte lugn=) så ska de va när man lämnar bort de små va? 

jag o mange ska fara te luleå och kalix. första kalix på kontroll o sen specmödra i lule. så idag blir bebis trippelkollad =)  får se vad som sägs...  Sen ska mange o jag försöka njuta av lugnet innan stormen. ev gå på bio o sen ska vi sova på hotell. o i morgon ska ja äta frukost som e till duga =) magen har ju sjuknigt så magsäcken finns ju igen =)

nåja nu ska ja ta o väcka mina små sjusovare så vi kommer iväg ida.. frukosten står på bordet. kiira märker att något är på g så hon håller sig undan , kan ju finnas chans att vi glömmer henne inne då =) tror hon nog....

Kommentarer
Postat av: Milo

Just det, du har varit i min situation. Skönt att höra att ilska är en normal känsla, känns ibland som att man bara ska acceptera men det vägrar jag att göra... Hur går det med lillasystern? Mysigt med en till liten. :)

2009-08-29 @ 09:52:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback