sovsäck

inatt ska ja ta o sova sovsäck i soffan dunderskönt kommer de nog bli. Mejja har sovit rikigt dåligt igen några nätter så inatt ska ja sova nere för att vara lite piggare i morgon..
för exakt 3 år sedan var vi på väg till bb för första gången. Tänk va tiden går fort! redan 3 år sedan Tuva föddes o va så underbart perfekt. vilket hon är än idag dock med betydligt mera temperament än för 3 år sedan.
läkaren ringde från sunderby sjukhus ikväll oxå, fick nästan panik när hon nämnde tuvas namn. han tänka massa saker som kunde ha skett, men ja har ju nyss sövt tuva i hennes säng så ja visste att hon var i bra händer. Men de var svaren av njur konraströntgen de gjorde för en månad sen. Hon har tydligen lite onjämn njurfunktion men inget som de gör åt i  nuläget högra njuren jobbar lite mera än vänstra. och de berodde på att vänstra njuren har ärrbildning sedan njurbäckeninflammationen i sommras.  så hon kommer få gå på extra kontroller av njurarna de kommande två åren och om inte någon har förändrats när hon blir 5 så är de ok. Dock är riskten rätt stor att hon får njurbäckeninflammation igen så vi får väl ha koll på henne som vi redan har.
Nu ska ja ta o gå o sova. har gjort en Molly mus tårta till Tuva  tills i morgon, bilder kommer i morgon kan ja nästan lova...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback