Tiden springer

Men de känns som att min hjärna står still! Har så mycket att tänka och grubbla på så ja blir ju tokig..  Men men snart borde ja väl få ordning på min hjärna! längtar tills maj eller april så skoterföret är slut då ska ja o tjejj gänget fara på "spa junta" på pite havsbad. bara tjejer utan barn lyx lyx!
nu ska Lova o mat påfyllning
bye bye

trött

Lova håller på att få tänder. vilket hon inte är jättenöjd med klockan 04-08  före och efter går bra.men den tiden så är de lite knorrigt.
Hon har börjat dissa mina tissar. skönt på ett sätt. hon är bra på att äta gröt me mosad banan eller äpplemos, även annan mat med. men vatten i flaska är inge gott.. så ja försöker ge henne tisse som vätska efter maten men då är hon så mätt att hon inte riktigt vill ha..
Tuva och Mejja verkar ha sjukt mycket energi idag. måste ut och rasta dom efter frukost.  Biff ska oxå han få sig ett  pass..

Gott nytt år då..

2 Januari, jag skulle börja jobba Mange skulle vara hemma med Lova i 6 månader. Fick vi det? Nej. Jävla skitställe till kommun detta är. De skulle vara så nöjda om vi var arbetslösa och inte jobbade som vi gör. Vad har kommunen för rätt att göra såhär egentligen, de menar på att de skickar sina skattepengar söder ut för att min chef är söder ut. Men hur många företag i övertorneå är de som har alla sina "rötter" i övertorneå`? Mange är ju anställd av ett kalix bolag tex.  Har sjukt god lust att säga upp mig och ta ett annat jobb bara för ett halvår så att Mange får vara hemma. Men de är ju frågan om de går att hitta ett annat jobb här i byn i ca 6 månader som inte är åt kommunen!? tipsa mig gärna!
huja nå nu försöka få ordning på vardagen igen då.. inte som vi tänkt oss men den måste ju fortsätta ändå..