soligt o kallt

Tja igen!
sitter nu i soffan o slösurfar som vi har döpt de till =). kiira ligger i lilla soffan o sover o drömmer sött. o ja  har packat några till kartonger o har nu bara en kartong kvar så vi måste fixa kartonger ida.. ska ringa te Johanna o ica o höra om de har några. lunch tid är det oxå.. vad ska man äta? gjorde lax soppa igår till middagen men laxen tillhörde inte den bästa så mange vart dålig i magen... o jag vågar inte äta den idag igen..

Ja o ni som har missat att jag o mange o vovven flyttar till Rantajärvi i helgen.. säger ja det nu. vi har skaffat oss ett litet hus som vi har pysslat med nu i tre månader (De tre månader som vi har uppsägdningstid på lägenheten)  o nu i helger går flyttlasset dit. håller på att packar ihop saker men de går segt.. inte för att ja inte vill flytta men det är tråkigt o göra de själv. samt så är ju allt som finns i lägenheten det som ska flyttas till huset.  men de går nog bra. eftersom jag är arbetslös  så blir mitt projekt nästa vecka att städa ur lägenheten samt att måla köksluckorna mörkt gråa. sen blir nästa projekt att tapetsera om vardagsrummet. sen sovrummet... badrummet är på g men de har blitt lite "problem" som vi måste lösa innan vi kan fortsätta.

Men jag ser fram emot att flytta till hus igen. o sen att huset ligger 4,5 mil norr om övertorneå gör mig inte så mycket , lite otur just att manges bil hsr pajjat o eftersom vi sålde min i januari så har vi förtillfället bara en söndrig bil. när man bor i rantis så är man i lite mer behov av en bil.. men de löser sig.. hoppas ja. men annas så ska det bli skönt att äntligen få på på landet. gör kommer man som jag från södra sverige så räknas rantis till landet.. även om man inte har en lagård på tomten.  o till sommaren har ja ett projekt  att skaffa mig två hönor. iallfall till att börja med.  är oxå lite sugen på att  försöka hitta någon med häst i närheten så ja kan börja rida någon gång i veckan igen.. 

nåja solen lyser så fint där ute så ill egentligen bara vara ute o vara.. men dessvärre så är de lite kyligt ute o min näsa mår inte bra av det.. samt så har ja nog början till migrän på g.. låter de bekant att sånt kommer lagom när man ska flytta...

nåja kram på Ylva!!

jag har oxå hittat hit =)

Hejsan! nu har ja med skaffat mig en blogg o vovve Kiira fick stå för användarnamnet. det är ju faktiskt rätt så fint namn..
Nu sitter ja snart bland en massa flyttlådor..på lörda går första lastet. och sista för vi siktar på att få med allt på en gång,. kan ju inte bli så svårt. eller kan det bli det? har ida börjat packa sakerna ifrån datarummet/hobbyrummet.. så svårt att packa eftersom man inte vet vars man ska ställa lådorna.. men har iallfall fått ihop en del saker.. kläder o liknade kommerr nog att packas sist av allt... 

var igår i huset o pysslade med en kompis. målade alla de vävade ytorna vita.. samt insidan av gaderoben. vill kunna sätta in kläderna på rätt ställe på en gång.. annars kommer de bara ligga o skräpa på golvet o de är inte rent där just nu.  

Kiira hoppade just på balkongdörren ska väl släppa in henne.. eller hon kan ju sitta o sola på trappen ett tag... 

har köpt mig en egen datorn så ja har inte hunnit flytta över bilder o sådant så de kommer sedan.. därför blir de inga bilder eller nå roligt nu..

var i Jönköping förra helgen. trevligt men ack vad trött o seg man blir av att resa.. flyget är inte de roligaste för mina öron.. men trevligt var det iallfall att träfa mamma o alla de andra där nere. fyndade lite saker o sånt på loppis o inne i staden.. 

Nå ska nog tao göra något vettigt nu.. men vad?? ids inte packa mer.. men skulle jukunna ta o ta ner julgardinerna=)... men julen varar fram till påska! är de inte så de sägs??
 
nåja vi höres! kramis

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!