snart nytt år

 snart blir de nytt år.. undrar vad de kommer ge..  hoppas på massa spännande saker..
grubblar på en sak..  om två av mina "nära" vänner pratar om en tredjeperson som jag knappt känner men ändå har tänkt börjat umgås me i syfte av en fyrbent sak, att denna tredje person är lömsk o vänder kappan efter vinden.. ska ja lyssna på deras råd o hålla mig borta eller ska ja ge de en chans?? vet inte hur ja ska tänka..

nu natt snart.. gästsäng för mig  o Mejja.. skönt o inte bli "väckt" av tuva utan bara lyssna på Mejja..

trött o sliten

 våran lilla datorn har pajjat.. den slägnde in hansken dagen efter julen... skit oxå.. nåja vi har ju denna ännu. men de e på väg till sista vilan denna med.. har  beställt nu hårddisk till den andra o en bärbar hårddisk till denna att lägga alla bilder på.. mycket bilder är de..

nåja snart är nyår här o vi har iget o göra eller fira den med.. önskar att man hade några vänner som gärna ville tillbringa en nyår med oss men de finns inte tydligen.. alla har så fullt upp..  kan inte hjälpa att ja kännt mig felplacerad många gånger de senaste veckorna.. man märker med o mer vilka som är en vänner, o tydligen är de väldigt lätträknade..  Men ja har ju en underbar liten familj som mer än gärna umgås med mig.. trots att ja känner mig lite depp... men men.. nån gång vänder väl de..

Har tapetserat klart tvåan nu.. vart jätte fint hela lägenheten. men ingen lätt projekt att tapetsera o fixa med två små.. Mange har tagit dom ida så ja fick fixa de sista.. nåja nu e de klart.. "bara o sätta" fast de sista elkablerna..   

nya vovven lippe trivs bra med oss. han är väldigt social o jäkligt stor! men han o kiira är så lugna så. vi trodde de skulle busa gärnet men de är bara busiga ute.. nåja nu skriker tuva.. men ja ska försöka ladda upp en bild eller två...

Mejja

Tuva

Lilla Tuva
Läääänge sen


andra hand

känns som ja kommer i andra hand av flertalét "vänner" väldigt sällan ja får sms om ja vill göra något, ja tycker ja far runt överallt för o träffa folk jag bryr mig om men de e  väldigt få som gör¨desamma mot mig.. vart besiken på kangos borna ida.. skriver inte mera.

vilsa själar

ibland känner man ju sig lite vilsen,  men tänkt de stackarna som inte får ro när de passerar till nästa liv utan står o stampar. ida fick ja bekräftat att de är vilsa eller var vilsna själar i huset.  min mor finns med oxå men henne räknar jag inte som en vilsen själv utan mer som min "ängel"  min lilla mamma som somna innan hon fick träffa eller ens veta av att barnbarn var på väg. men hon vet. de vet ja nu.  ska börja släppa efter lite mer för den där "sorgen" ja stoppat bakom mig. eller försökt gömma..   den ska få ta lite mer plats i vardagen. inget jag egentligen ska behöva skämmas för men de göra ja nu.. vill eller vågar som inte prata om min mamma på ett personligt sätt för jag är rädd för att börja gråta. men vad gör de egentlien tårar är tårar som ska ut!

nåja  nu ska nog de vilsna självar som stampat runt i detta hus få komma till ro.  hoppar de trivsbättre på andra sidan än vad de gjort i detta hus.

nåja nu ska ja prata med älskligen  kramar till alla som behöver o en extra kram till Marina som ska sprattla mera!

ett glas kaffe...

 sitter o dunder trött.. tuva sov för en gång skull en riktigt bra natt dessutom i egen säng. men då var de ju Mejja somm inte ville sova utan bara ville ha tisse. men när hon fick de så ville hon inte..  nu står hon i gåstolen o leker me fiskarna. tuva sover. de tog 4 minuter att söva henne nu. igår 6  men på kvällen tar de allt från 20 minuter till tre timmar.. så lite frustrerande att söva henne när man inte vet..

 julen närmar sig med stor steg. mysigt men jobbigt.  vill mest bara gråta när jag ser julsakerna som kommer från mamma. men att utesluta dom går ju som inte heller..  ska försöka se fram emot en msig jul med älskligen barnen o lillebror med sambo. de är ju jätte goa så de borde väl gå.  har fixat de mesta julmaten med. bara grädde o sånt som är riktig färskvara vi inte skaffat hem ännu.

 köpte oss en halv gris igår. mange roade sig me o packa kött i går kväll. mcket kött blev de. ska bli gott o blanda ut älgen lite. har bunkrat upp smör har säker  6kilo i frysen.. men man passar ju på när de sälj fölr 10 kr st =)

nu hojtar mejja ska ta o ge henne lite pure av nå slag.. hoppas hon tar..  tisse får hon inte förens vid tre sför hon små suger mest hela tiden annars!

länkar

ja ida har vi varit i nsd. http://nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5065641

spännande att se vad de leder till, har fått mycket possetiv feedback bland folk på byn så de bådar gott =) men ska bli så kul om kommunen kommer kommentera tebax.

även blivit kär i sareks låt "lilla barn"http://www.youtube.com/watch?v=aq5-O67UZ_g
 blir som tårögd av den låten. så vacker på  många sätt,

kallt är de ute -23 skön! har beställt tapeter till sovrummet på övervåningen. blir nog jätte bra. måste bara få fast tapeterna oxå.  snart kommer lillebror o sambo hi. mysigt o mejja ska döpas. dopskålen är på frysning =)

skriver bättre nå dag ja inte har en sovande mejja i famnen

vinter mörkt

 de e så mörkt när de är dåligt med snö,. tråkigt vill ha mycket snö!!  mejja sover. mange söver tuva. har haft huvudvärk hela dagen.. tänker för mycket. just nu tänker ja på hur vi ska göra med Dis o Gråben o flipper...  jobbigt! haft en mys pys dag med svärmor o även me hennes syster. fick jätte gott bröd av vivvi Tackar igen!   kom hem så hade Mange gjort jätte god midda. älg me gräddsås o pottis. mumma.  nu ska ja stänga bort datorn o hämta glögg =)