Kallt om fötterna

ush vad mina fötter helt plötsligt har svårt att bli varma! Men ja har iallfall tagit mig i kragen o köt ett par vinterskor.. första gången på säkert 10 år ja har ett par skor som enbart ska användas på vintern =)  flytten är i antågande. på fredag går hundgården, eller nja den rullar på släp. tur att folk hjälper oss känner mig inte till så mycket hjälp. svårt att lyfta o på tok för kort för att skruva ner taket i hundgården.. jag får vara hundskötare =)  o serva gubbarna med bullar. ska ta o hämta mina nytvättade byxor.. ja hoppas att de inte har krypt för då får ja gå i mysbyxor tills ja fått för mg o skaffa några andra..  rolig sak.. när ja vaknar på morgonen så ligger ja ofta på sidan, men då ja vänder mig till rygg så har ja en söt hård kula som rullar upp över navlen o sen efter att den sparkat lite så ramlar den ner till sidan igen =)

ska rulla mot ötå nu...


hur mycket orkar man

fick just sms av pelle. mammas man. han skicka att mäklaren tyckte de bästa är att sälja huset så fort vi kan för de blir dyrasre efter nyår.  det är första gången han ens säger till mig att han ska sälja huset. vilket betyder att ja måste åka ner o fixa alla saker som e mammas. mina syskon vet inte riktigt hur allt är på vindan för de var ja o mamma som oftas var där o röjde. jag orkar inte mera. allt bara går emot o hur ska ja kunna ha råd att fara till jönköping nu. vi flyttar själva om en vecka o snart är de jul.  oså vet ja att ingen av syskonen mina vill hjälpa till de minsta. för de e så upptagna. sist ja var ner hade inte ens lillasyster tid o träffa mig. för hon var så upptagen med hennes kille.  sånt gör ju  inte resan ner roligare.  o hur ska ja få upp de saker som jar har kvar där nere i huset. o de saker som mamma lämnar efter sig.  ush va jobbigt allt blev... eller mera jobbigt allt blev kanske ja ska säga.. de var redan jobbigt innan..


Fint väder iallfall

Ja fint väder har vi ju lyckats få. strålande sol o - 10 grader o en hel del snö på marken. så födelsedagen vart ju så som man önskade sig som liten.  massor av snö stod det först på min önskelista, oftast var lillebror räddaren i nöden o gav mig en liten snögubbe från snön som var året innan. (hade sett den i frysen många gånger under året men fattade inte vad den gjorde där).  SÅ ja har ju nästan alltid fått snö på min dag. men kanske inte i den form man först tänker på.
Fick 22 trisslotter av älsklingen igår. har inte skrapat alla. men än så länge har ju vunnit 25 kr. =) målet är väl att lyckas vinna lite mera.

Bebis har börjat röra på sig en hel del. den tycker de e väldigt kul att göra konster just när jag håller på att somna.  mange kände en hand eller fot härrom kvällen. lustigt känsla. själv vaknar man ett x antal gånger av att någon ligger mot min blåsa. men inte ids ja pallra mig ner för alla trappor till dassen utan ja vänder mig om o somnar vidare.  Nu ligger nog nog o sover känner inte av den så mycket just nu.

Ronja ligger bakom mig o sprider konstiga dofter o högljuda snarkningar =) varit ute hon Kiira Dis o Gråben en stund. de e så mysiga bara man har tålamod med dem. o mitt tålamod är inte alltid de bästsa det erkänner ja. Gråben har börja ge igen på sina halvsystrar. han e snart större än dem båda.=) han tassar är enorma!  

PÅ söndag går min sjukskrivning ut. o de saker ja skulle berabeta under denna tid har ja nog dessväre inte lyckats bearbeta så bra.  när jag är ensam så låter ja tårarna rinna. men så fort ja har någon nära så går det inte.  läkaren ska ringa till mig idag.  får se vad han säger. kräkningarna har inte heller slutat.. men ja kräks inte lika ofta. kanske för att ja kommit på vad ja inte ska äta. men så fort ja känner mig stressad innombords så kräks ja.  så ja måste verkligen försöka ta tag i alla dessa tankar.  Jag har ju inte heller nå jobb att gå tillbaka till. facket har tagit hand om det för så får de inte göra. men jag vet inte om ja ska gå till jobbet på månda om ja inte blir sjukskriven längre. har ju rätt till en månads uppsägningstid, men de verkar som att dom inte vill ha mig där. detta är ett nytt stort stress moment som jag inte kan göra så mycket åt.

OM två veckor flyttar vi. det känns mest bara skönt ! längtar till att ha två toaletter o ett dass nära sovrummet. då slipper ja ligga o trycka på nätterna.

Nu ska ja ta o dricka vatten o sen lägga mig i soffan en stund. är säker på att någon innom mig vaknar då =)

kram på er