Helgen!

Hoja varför går helgerna så fort! helt otroligt. har en förkyldning på g som sitter i svalget. inte skönt.. men  det blir nite bättre när man inte tar hand om den.. helgen har varit hyffsad lugn. i fredags var ja på cirkus med små flickorna, jätte trevligt. beundrar verkligen de människor som lyckas på så kort tid få upp det stora tältet o sedan ner det för att några timmar senare inte ens märka att det varit uppsatt.  o lördagen kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde. tror vi sov till elva sen var vi i pello o sen slöade vi.. jo o på kvällen kom Jörgen o Helena. jätte trevligt! planerar att fara till dem när kiruna festivalen är! o i söndags tog vi hand om veden som låg på gården. så nu e den staplad iallafall.. var ute o cyklade med vovvarna  6 km. jäkla vad de är drag i dem ! tillomed i ronja. ja får ju trampa som en gnu för att hon inte ska få dra allt! mange har kiira o dis framför  sig o de går undan!
men så igår... så besämde avlppen i källaren för att jävlas med oss o de upptäcker vi vid 22... just då vi skulle gå o sova. men isället vart det att sitta i källarna o försöka få loss stoppen i 2 timmar utan dessbättre resultat så de blir samma sak att göra idag efter jobbet.  så i morse fick vi använda naturen som toa o tro ni inte att de självklart väljer att regna då! så klart!  börjar jobba om 45 minuter. känner ming inte på hugget- hoppas grabben är på bra humör.


nåja vi höres! kramis!

marcus Fagervall + skolavslutning =)

Klarade av att vara i kyrkan idag på skolavslutningen. det var tungt men det gick.  har mest haft "kalas" hela dagen! med föräldrar o skola o allt (inte mina föräldrar utan grabbens).  på eftermiddan var vi ner o kollade på studenterna som sprang ut o på väg till skolan möter vi marcus fagervall.. o vi frågade om vi kunde få ta ett kort på han o  grabben. (grabbens mamma är stor faan av marcus). O såklart ställer marcus upp. så snäll po trevlig e han. han gjorde nog att sommarlovet började otroligt bra för alla de små barn som fick träffa han så där lite oväntat!


nåja ska snart sluta.. åka o busa med flickorna som fått sommarlov =)

spruta+ tapet rivning

Hoja var igår o tog min stelkrampspruta... inte roligt.. men de gör ju inte ont när den tas men att sedan sova på armen eller råka luta sig mot väggen de gör då ont.. är hyffsat svullen o öm idag... =/ men den är ju bra att ha. anledningen att ja fyllde på den var att det var nog 11 år sedan sist ja to den + att jag råkade vara ivägen när två av hundarna busade eller vart lite för ivriga så ja fick ett litet bett i handen.. det gjorde rätt så ont de med =/

men mitt nöje de senaste dagarna/kvällarna har varit att riva tapeter i vardagsrummet... har en morot.. det är att när det är klar blir det att fara till happis o ikea =).. så ja måste ju bli klar snart. iallfall innan slutet av juli så ja hinner att skaffa present till solstrålen elin som blir åtta då!


nåja nu ska ja fortsätta jobba = sitta o läsa en bok lyssna på pippi långstrump samt hålla koll på grabben =)

Sommar....


Nu så är det faktiskt även sommar här i norr... knott o mygg finns det en del av men de kommer garanterat mera...Sitter nu på jobbet o min pojk som jag är assistent åt sitter o leker med sex ballonger som jag knöt ihop med ett snöre. världens roligaste leksak!  På torsdag är det skolavslutning i kyrkan. bävar för att höra idas sommarvisa då den får mig att gråta.. Just den låten är nycken till att få mig att bryta.. vet inte varöfr men igentligen så är det nog inte så konstigt eftersom det finns inget somrigare än den låten o sommaren har alltid betytt att vara med mamma då pappa jobbade o sedan fara iväg på något roligt, som campig semester mitt ute i skogen. finns det något bättre?

Förra veckan så rymmde lilla Dis måndag o tisdag. onsdag var vi hemma då vi var lediga o torsdag fredag så satt hon snällt i hundgården när vi kom hem. Ronja , Dis o Kiira trivs verkligen bra med varandra. Ronja har fått sådan fin päls o de lyser om henne o hon e helt trött på kvällen av allt lek o bus med de yngre flickorna. Dis löper för fullt men hon har inte upptäck det själv. så de är en held del röda fläckar på golv o säng. hundskrälle! men söt ändå. o kiira hon gjorde mig jäkligt orolig i lördags. Hennes ögonlock svullnade upp något jätte mycket. såg ut som att någon hade stoppat två pignisbollar under ögonlocket. troligtvis var det ett geting stick eller så hade knotten o myggen attakerat hennne. men hon var ändå pigg o sig lik i övrigt så de var nog ingen fara med henne o på söndagen så hade svullnaden lagt sig


I helgen så var Mange med en kompis o fiska i aareavaara. så i fredags till lördas hade ja flickorna på besök. vi sov o snarkade gott o myste o staplade ved. sen kom Sanna o vi hade redigt trevligt mycket tjöt o bara lugnt! måste ske snart igen.

Så nu ska ja ta o sjunga lite emd min vackra stämma.. Pojken tycker iallfall om den. han skriker då inte iallfall =)

Kram på er alla o specielt Lotta anneli ylva o Anna... för det är nog bara ni som vet att jag skriver blogg =)