Hostiga barn

Ungarna har fått hostan som jag och mange har haft ett tag. Tuva sover dåligt om nätterna pga hostan. Hon är inte heller riktigt kry,  undrar bara vad som är tokigt, att hon jämt är trött och hänging kan ju inte vara "normalt" på en tre åring.  visst hon kan hålla igång som en tre åring oxå men kanske påp sin höjd i 20 minuter sen sitter hon och tittar på.  och bråka med lillasyster kan hon göra i evigheter känns de som..
Ska strax iväg på barntimmen. skönt att komma iväg en stund men dock så hatar Mejja samlingen som är på slutet och Tuva typ älskar samlingen, jobbigt att sitta med en skrikande Mejja samtidigt som Tuva vill sitta o sjunga o lyssna på de andra.
skit jobbigt för mig o inte veta vad som händer i framtiden. all energi försvann totalt. tänker inte renovera köket i detta hus för om vi ändå ska sälja då spelar de ju för tusan ingen roll om vi satt in ett nytt kök. här i byn får man inte mer pengar för de ändå.  men vart ska vi ta vägen.
Manges jobb är så sjukt osäkert, ingen vet när de stänger ner bara att gå o våndas och veta att deras chefer har makten att när som  helst släppa bomben.  vi är less ötå och dess folk. kommer sakna detta älskade hus och dess läge men va tusan de är ju ändå bara ett hus som vi egentligen inte äger för de gör ju banken som lånat oss pengar till det..  ser fram emot att hyra något bra ställe och spara en massa pengar som vi kan göra roliga saker för istället..tror familjen skulle må bra av ett miljöombyte.
just nu sitter Tuva och illskriker i trappan, hon är trött sur jävligt arg och bara slår mejja på ett eller annat sätt.
skit tråkigt att hon är sådan.
Mejja fick just igång tvn aldeless själv och byter kanal gör hon oxå..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback