Glad Påsk!

Men oj vad tiden springer iväg! Nu är de redan blirvit påsk! och vi får besök av min faster med man och två stora hundar! oj vad roligt de ska bli!
Min energinivå är på sparlåga. krävs massor av energi att bara vara. Järnvärdet har sjunkigt på tok för lågt så ja käkar receptbelagda järntabletter som gör mig jätte dålig i magen. ska till Bm på tisdag och ta nya prover så hoppas att värdet ha stigigt så de är värt de.. Sockret håller sig peppar peppar rätt bra i skick. skönt det. Har haft en natt med rikigt låga sockervärden så låga att ja vaknade av svettningar o skakningar o  verkligen kände att något var fel..
Jag räknar ner dagarna tills 30 maj då mange kommer gå hem på pappaledighet och vara hemma till sista september =) kanske ännu längre då vi har kvar  210 dagar på Tuva och 215 dagar kvar på Mejja..  Har tänkt oss att Bebisens dop kommer bli nere i jönköping, så min sida av släkten har möjlighet att komma, men vi har inte bestämt när.. tuva var ca 4 månader när hon döptes Mejja var  nästan 5 månader. vore trevligt med ett utomhusdop nere i taberg kanske på toppen då är september en fin månad.. då är bebis ca 2 månader.. lugn o nöjd kanske =)
nu ska ja börja med dagens göromål. tvätta en maskin tvätt som inte fick plats att torka igår,  ska städa o vädra ur gästrummet, göra arraksbollar med barnen och damsuga soffan för barnen äter just nu macka som smular i soffan.. huvudsaken att de äter =)
nå Glad påsk på er alla! ät några goda påskägg eller påskbakelser! jag ska göra skattkarta till äggen så alla får allt gå ut o leta =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback