såpa och mvc

 har tvättat håret o hela mig med såpa med citron doft idag.! helt underbart doftar jag o håret känns jätte rent o fluffigt! testa!!   badade bubelbadkar ett tag innan oxå jätte skönt. sen tog vi en promenad i regnet med gråben o dis. rätt duktiga är dom iallfall på att vissla o skrika =/ men de gick bra. någr fler promenader så går de nog bättre!

regnar så skönt ute! vill bara ut o cykla.. har ingen stänkskärm på cyklen, kanske skaffa mig en sådan.  men är dock lite väl glad i att cykla i spöregn ag får sån energi av det! knäppt ja vet men skönt!

Tuva sov väldigt bra inatt vi vaknde vid 06,50. skönt lekte i lekrummet o Tuva tog sig mod att klättra på traktorn som hon fick i ett års present. den har mest varit jätte läskig i över en månads tid men nu så hoppa hon på den o brummar iväg.  klättrar även upp i soffan helt själv. kan ju inte lämna henne en sekund nu! men men kul att hon utvecklas!

varit te kalix ida me johanna o tuva. varit på mvc på rutinkontroll..  allt var bara bra. var  eller är i vecka 26+6, byter vecka i morgon.  sen ska ja te lule o göra tillväxt ultraljud nästsa vecka eller veckan därpå.   hoppas de blir på fredag näta vecka eller på onsda veckan därpå. så kan mange följa me o vi kan stanna i lule över natten. så jobbigt o köra tur  o retur en dag.

nu kolla greys sen sova!



 greys är riktigt bra. men ack vad ja vill böla! skyller på graviditeten. eller ja hade nog velat böla ändå. nåja nu ska ja borsta tänderna gå på dass tre gånger o sen sova.   hoppas ja har kryp i bena så vet inte om ja ska ta en panodil. tror inte de hjälper..

nåja natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback