.......

har så mycket ja vill säga men säger inte. trött förkyld o allmänt less på allt.  huset ser ut som faaaan saker överallt, vill gå ner o måla barnmöblerna i källaren men när tusan ska ja hinna de.. vila när tuva sover ja visst men vad händer då med alla andra saker som inte görs i huset. tvätten tvättar sig inte själv soporna bär inte ut sig själv. skräpet på golvet fattar inte o gömma sig.  tidga mornar tidiga kvällar.. när ska man träffa folk. ingen annan har ju tid när en själv har tid.
solen värmer lite grann.. men inte tillräckligt.  besviken på min egna familj som inte ens vet när deras enda barnbarns syskonbarns ett års dag är..  fortfarande känns de innombords när jag tänker på en "väns" sårande ord.
Jag vill bara njuta av livet men de går inte.  de var inte ens skönt o bara sitta i hundgården som ja gjorde förr. inte samma sak..  saknar något men vet inte riktigt hur ja ska komma åt de.    

Kommentarer
Postat av: sara

Tråkigt att du känner så. Jag kommer gjärna å hjälper dig nån dag med nått om du vill, bara jag är ledig... många kramar

2009-03-22 @ 18:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback