sol regn o åska

blandad väder kompott ida, känner mig sliten, trött o sliten hela ja. ingen lust me något heller.  vill råna en bank. 


varit o rivit i jordgubbslandet ida. slet loss alla rabarer som bara tokväxte tänkte att de får växa upp igen.   vinbärsbuskarna sväller över dom oxå. blir mycket mat till fåglarna i år=)  har ji ingen använing av den mägden bär som de där monster buskarna producerar.   ska nog ta bort alla utan två o ersätta med någon hallonbuske och svart vinbär. när andan faller på att göra ett sånt byta. kanske i höst!

i morgon kommer de besök från eskilstuna finken kommer o får bo i husvagnen =) vill ha extrasängen till mig själv då ja vaknar så förbaskat om nätterna. kul med lite besök. ska försöka få en del gjort då finken även han e en jobbartok! tvätta hundar sak de iallfall bli.

pratat med min farfar har ja oxå gjort ida. försökte få han o säga några släktnamn men han kom som bara på vad 5 av 9 syskon hette. Mary, helga,, eira, willy o henry. känns inte så aktuellt till bebis o heta nå sånt.. men men kanske vem vet =)

varit på ekobadet me tuv o mange ida. inte mycket folk men kul för tuva o skönt för mig o bada lite =)  sen sov tuva två timmar i kuvösen o ja på gästsängen o mange i soffan. vaknade av åska o spöregn o en panik slagen kiira..

i morgon vet ja inte vad vi hittar på. funderar på om vi ska fara te skogen. sist vi var hos fammo så sova ja hela tiden! var inte alls pigg. så känner ja mig så i morgon stannar vi hemma =)


en ny syskonvagn kostar ca 5500 och då med 2 år garanti, en begagnat likadan vagn kan man hitta på blocket nån stans i sverige för 3000-4500 då årsmodell 03-07. plus frakten som blir ca 700 kr. känns som lustigt att köpa något begagnat man int kan klämma o känna på när de kostar så mycket.
köpte en vagn begagnat en gång o den var rent ut sagt i väldigt dåligt skick.. btalade dock bara 400 men ändå. kunde ju stått i annonsen att den var sönder både här o var.

någon som har tips på hur man ska göra?  tuva sover ännu vagnen om dagarna o jag vill ju kunna promenera runt byn o till våra kompisar och tuva orkar ju inte gå nå långt ännu. en syskonsits är inte aktuellt då vi inte ens har nå vagn att fästa en sådan på. skulle nog inte skaffat en sådan om vi haft en sådan vagn iallfall för de känns väldigt ostadigt o ha tuva som ändå väger så mycket så pass högt upp.

nåja nu borsta tänderna o sen sova..   kiira la sig just o gäspa i korgen

Kommentarer
Postat av: Vårt liv i norr

Hej!



Vi har samma väder här hos oss. Det måste regna en skvätt (eller ösregna) minst en gång om dagen... =(



Annars så har vi beställt flygbiljetter söderut inför brorsans bröllop.

Nu ska vi ta och planera vår 5-dagars resa till Lofoten!!



kramar från oss!

hälsa finken

Postat av: Milo

Vi har en teutonia syskonvagn, kan tipsa dig om en sådan då den verkligen är underbar! Svängbara framhjul och väldigt lättkörd! Värd varenda krona. Vi har även haft en "Phil&Ted" syskonvagn och den rekomenderar jag inte, skit dålig vagn!

2009-07-24 @ 10:51:12
URL: http://miilo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback