ont i magen

 har små ont i magen.. kan bero på de torkade aprikoserna ja käkat under dagen. det är så gott.  är grymt sugen på grillad korv. gärna lite små bränd o torr korv. dessa hormoner..  låter som om tuva har somnat med mange nu.  har hörsel som en vakthund (dock inte våran kiiras)  var o tittade till dom i sovrummet för 5 minuter sedan o då låg de o läste reklam o tuva sov nästan.. hoppas att de kommer på ett sätt att somna på. för allas skulle. igårsatt ja o hörde lillans skrik i 40 minuter. men just när ja bestämde mig för 5 minuter till så tystnade hon o sov i tre timmar... 

Tuvis ar haft feber i tre dygn o ida var hon feber fri. kanske är de den där tre dagars feber som varit. annars vet ja inte varför hon har haft feber.  ids så vart hon så arg vid kvart över ett att hon inte ens ville ha tisse. men tillslut så somnade hon i famnen o sov i två timmar. skönt! men dock inte för min rumpa som somnade rätt fort o blåsan var rätt så full den med. tänkte lägga upp någon bild på tokan men kom på att ja inga bilder har på denna dator. har skrivit lite i tuvas album idag, tittade i manges som är så välfyllt! säger bara flitigt Dagny! =)
Tuva vaknade så ja var o vaggade henne. men så fort ja lämnade henne till manges famn så vaknade hon o skriker,, men du ställte ja mange att gunga henne i famnen så hon somnar i hans famn.. kl 22,20, ja borde gå o sova. så ja iallfall får sova 2 timmar  själv. i morgon måste vi upp vid åtta. hoja! vi som lätt sover till 9 annars..

natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback