Gäsp o fotsvett..

Sitter i soffan jämte en snarkade mange som luktar fotsvett.. jädra luktsinne man har..  kiira snarkar oxå o tuva med. men inte ja.  ska snarka sen... försöker komma på middagen ida. lutar åt korvstroganoff o ris. lät inte så gott.. men ändå.
 druckit gott kaffe på ica ida. måste varje gång ja är på ica dricka kaffe ifrån deras gratis automat... men snart är de nog inte gratis nå mer =/ 

Varit på barntimme me tuvis som var så mammig o pussig hela tiden.  sov 40 minuter innan vi kom dit var vaken ca 2 timmar o somnade på väg hem.. sömntuta på dagen men inte på natten..

Frågade tandläkaren om bröstmjölken är "skadlig" på tänderna då de äter så mycket på natten. o svaret var att det är ju inte bra för de ligger ju o "fräter" på tänderna länge o sött är de ju oxå. Men hon sa oxå att de finns värre saker.  kul att umgås me en tandläkare privat,  har studerat hennes bil idag oxå riktigt cool. rymlig för många rumpor.  ww multivan var de nog..   hon hade oxå en syskonvagn som hon ska visa för oss för hon behövde den inte  längre. känns dock lite tidigt o kolla sånt men tiden springer ju iväg..  ska kolla den senare i vår.

n u slö surfa runt igen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback