trött o sliten

 våran lilla datorn har pajjat.. den slägnde in hansken dagen efter julen... skit oxå.. nåja vi har ju denna ännu. men de e på väg till sista vilan denna med.. har  beställt nu hårddisk till den andra o en bärbar hårddisk till denna att lägga alla bilder på.. mycket bilder är de..

nåja snart är nyår här o vi har iget o göra eller fira den med.. önskar att man hade några vänner som gärna ville tillbringa en nyår med oss men de finns inte tydligen.. alla har så fullt upp..  kan inte hjälpa att ja kännt mig felplacerad många gånger de senaste veckorna.. man märker med o mer vilka som är en vänner, o tydligen är de väldigt lätträknade..  Men ja har ju en underbar liten familj som mer än gärna umgås med mig.. trots att ja känner mig lite depp... men men.. nån gång vänder väl de..

Har tapetserat klart tvåan nu.. vart jätte fint hela lägenheten. men ingen lätt projekt att tapetsera o fixa med två små.. Mange har tagit dom ida så ja fick fixa de sista.. nåja nu e de klart.. "bara o sätta" fast de sista elkablerna..   

nya vovven lippe trivs bra med oss. han är väldigt social o jäkligt stor! men han o kiira är så lugna så. vi trodde de skulle busa gärnet men de är bara busiga ute.. nåja nu skriker tuva.. men ja ska försöka ladda upp en bild eller två...

Mejja

Tuva

Lilla Tuva
Läääänge sen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback