olja i välling och fläkt äckel

 skyller allt på att ja e på smällen. får lustiga städryck på konstiga tider. Skulle börja laga middag.. men Men började storstäda köket.. fläkten fick sig en genomgång. mange vart så inpomerad av smutsten i fläktröret att han tog en skrapa o skapade ut en massa torkat äckel! tog foton på de bara för att minnas =) Sen  råkade ja gå ut i "kuvösen" o där var de rätt varmt o skönt på kvällen så dåp började ja damsuga o städa iordning där oxå! Så snart är de invigning med scones o te där nå kväll! Någon som vill komma??    nåja rätt nöjd med dagen. varit ute rätt mycket. tuva har krypit i gruset som en galning o smakat o bygt högar med sten. sen kröp hon till trappan o upp som en apa klättrade hon-. inga problem med trappor för henne. Men undrar vem som har visat henne! Tror kanske de är faster M o kusinerna =)  trodde trappan skulle vara skrämmande för henne så som den varit för hundarna i början.. men men lillan börjar bli stor hon.

Dock är lillan jätte jätte hård i magen. katrinpolommon puren funkar nog inte för henne.. fick i henne hela burken igår.. inget hände. ida har hon ätit en stor burk aprikos med päron. Nu blir de olja i vällingen o i morgon skaffar vi mes smör.. måste ju testa allt =)

i morgon blir de barntimme. hoppas att de kommer lite folk. Ska nog ta mig till återvinningen o lämpa saker som ingen ville köpa på loppisen. Dock så var de grymt dåligt med folk som ville köpa eller ens brydde sig o gå o titta! 15 säljare med fulla och överfulla bord oså kom de kanske  mellan 20-30 personer..  Nåja kul var de även om de  hade varit roligare att få sälja mera.. Men fyndade till Tuva en reima  tec jacka o byxor o två sommar mössor för 180 kr. jätte fint skicka o knappt använda. Dock rosa men hon ärju trots allt flicka =) o sen var de tuff rosa riktig mörk rosa. Storlek 92 så den blir ju lagom nu till sommaren o hösten.

jo ska nog fara till finland i morgon  o kolla vad de kostar att hyra loppis bord på den där loppisen.. Smidigt o bara hyra bord o låta sakerna vara där en vecka eller två o sen bara hämta pengar o de saker som inte blev sålda..  dock tar de säkert en del procent av de man säljer.. ska kolla upp de innan =)

Nåja nu e de natt tuva sover redan o kiira o mange ligger o småfiser i soffan!

natti natt!

Kommentarer
Postat av: Marina

Orden "tuff" och "rosa" i samma mening, vad ÄR det Emma?..

2009-04-27 @ 09:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback