............

Nu kommer manko hem. just när ja fått skrik Tuva att somna hon som skrikit konstant i säkert två timmar. två gånger lämnade ja henne att skrika själv för ja höll på att gå i taket. 
har varit i rantis i stugan idag me tuva o där var hon mer vaken än vanligt oxå så de var ju inte konstigt att hon tjurade nu men de hade varit skönt om vi sluppit denna skrik kväll just ikväll..

idag är de på dagen mamma gick bort minns de som om de hände nyss. men datumet är på fredag. vet verkligen inte vad ja vill göra den dagen. helst så skulle ja nog vilja ligga kvar i sängen hela tiden. men de lär ja ju inte kunna. Igår "planerade" ja o Manges syster o fara till rantis stugan me flickorna oi ha en tant kväll.. men just nu vet ja inte redigt om ja vill. kanske bättre de för då får ja ju lite annat o tänka på.. men kan då inte heller gråta fritt. inte för att ja göra de hemma heller.. jo bara om ja är själv...  skulle ha lagat midda tills nu men ännu inget som är klart. vart ju lite annast o göra försöka trösta en unge i panik.. men tror att ja ska göra pasta me skinksås.. har dock aldrig gjort något sådant.. Ska fasta från 20 ikväll. ska i morgon på morgonen till sjukstugan för provtagning.  Sen nästa vecka ska ja till luleå o sunderbyn o prata med läkaren. de är som efterkontroll för diabetesen.
ska väl gå o försöka mig på pasta....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback