Helgen!

Hoja varför går helgerna så fort! helt otroligt. har en förkyldning på g som sitter i svalget. inte skönt.. men  det blir nite bättre när man inte tar hand om den.. helgen har varit hyffsad lugn. i fredags var ja på cirkus med små flickorna, jätte trevligt. beundrar verkligen de människor som lyckas på så kort tid få upp det stora tältet o sedan ner det för att några timmar senare inte ens märka att det varit uppsatt.  o lördagen kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde. tror vi sov till elva sen var vi i pello o sen slöade vi.. jo o på kvällen kom Jörgen o Helena. jätte trevligt! planerar att fara till dem när kiruna festivalen är! o i söndags tog vi hand om veden som låg på gården. så nu e den staplad iallafall.. var ute o cyklade med vovvarna  6 km. jäkla vad de är drag i dem ! tillomed i ronja. ja får ju trampa som en gnu för att hon inte ska få dra allt! mange har kiira o dis framför  sig o de går undan!
men så igår... så besämde avlppen i källaren för att jävlas med oss o de upptäcker vi vid 22... just då vi skulle gå o sova. men isället vart det att sitta i källarna o försöka få loss stoppen i 2 timmar utan dessbättre resultat så de blir samma sak att göra idag efter jobbet.  så i morse fick vi använda naturen som toa o tro ni inte att de självklart väljer att regna då! så klart!  börjar jobba om 45 minuter. känner ming inte på hugget- hoppas grabben är på bra humör.


nåja vi höres! kramis!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej gumman, kul att du har skrivit lite. Har missat de. Eller jag har inte trott att du har skrivit. Va skönt att det gick bra i kyrkan. Hoppas att ni mår bra uppe bland mygg o knott. Riv inte hela huset
=)
Ska hoppa tillbaka till sängen.. Tänker på dig, de vet du. Puss O Kram ♥

Postat av: Anneli

Krya på dig. Hoppas allt är bra annars.. Sköt om dig Puss & Kram

2007-06-29 @ 00:00:20
URL: http://blogg.expressen.se/illena/
Postat av: Ylva

Hoppas att förkylningen är borta och avloppet är ok. =) Jag är i Umeå igen efter en knapp månads semester i söder, skönt. Många kramar från mig!!!

2007-07-01 @ 10:00:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback