kiira inte te salu nå mer

nu ligger hon o myser i soffan me oss, men ibland blir ja tokig på henne! mange hävdar att de är att hon inte får frukost av mig.. så att hon äör hungrig hela dagen. ja tycker o andra sidan att hon inte förbrukar tillräckligt för att behöva frukost!

nåja i morgon blir de loppis o lule me sara! ska bli så kul ser fram emot de o har gjort länge! inte sett sara på en evighet heller ju!  hoppas göra några riktiga fynd i morgon! men nöjd bara ja hittar några skor till tuva i rätt storlek =)
 

någon som vet hur man ska göra med kryp i bena ? menar mina ben. varit i bastun för någon timme sen o nu så kryper  de i bena så inn i faan.. de skuttar tillome eller musklera rycker så bena hoppar när de ligger still..

  tokig som ja e så blir de vårruset den 4 juni. johanna fråga om ja ville gå. dum som man är så betalar man ju 180 kr för att promenera 5 km. men men de går ju till nå nytta! så lite motion. Tuva får följa med i vagnen. för dagen efter far ju te jkpg me tåg. så ev att elin följer me o går med. har maialt vårruset o kollat så de inte är nå "yngre åldersgräns" förutom barnvagn som stod är tillåtet.   


nu sova! vaken sent ida ju 22,44. inte illa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback