sommartid

jaha då har vi sommartid så kommande vecka kommer ja tänka "egentligen är klockan bara si o så" men igår struntade ja i vad klockan var ja gick i la mig vid 8... gammal tid så nya tiden var väl 9. men men. sov gott när väl kåta lippe hade fattat att sova han med. Kiira löper och är snart inne i höglöp och vi har särat de små liven så de inte blir nå bebisar vilket ingen av dom tycker om. går inte att ha dom ute i var sin hage om natten då de ylar som idioter bägge två. vill inte göra oss osams me grannarna..
igår var de loppis på folkhögskolan. intressant att de är så lite folk som kommer på loppis. bordshyran var 130 kr. lite för saftigt för att vara i övertorneå. ja gick + 20 kr på ca 6 timmar slit me dessa loppis saker. man blir ju inte rik. Men vi anar att de är för sällan loppis i ötå så vi har inte gett upp en. vi planerar att köra en loppis ev i påskhelgen, Men har folk fått lönen innan påskhelgen? barnbidraget o pensionen har kommit men lönen?? någon som vet?  Men de är ju så kul att pyssla med loppis.  ja säljer ju sakerna nästan för billigt.. barnkläder 3 st för 20 kr eller 10 kr styck.. kläderna är använda av 1 ½ barn. Tuva o mejja hade inte samma storlek länge när de var små så vissa är knappt sletna.
3 års kalasen gick jätte bra. 20 personer o 2 bebisar var på kalas i ca 2½ timme. 10 ungar i ålder 1-5 år sprang omkring som vildar. men de är stort hus som tur är så de märktes knappt =)
Tuva var nöjd och glad och hon har ännu på sig klockan hon fick av faster K och faster E.
om ca 15 veckor ploppar denna bebis ut. intressant att familjen växer. men dessvärre så har inte bilen gjort de ännu.. vi har bestämt oss för en Opel Vivaro. där får vi alla plats me både barnvagn och hundar. Men  de finns inte så många sådana bilar till salu i detta land..
de andra som bebisen behöver har vi nog.
nu kommer mejja och drar i mig. måste se vad hon vill innan alarmet på henne drar igång! höres!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback