marknad i byn

marknaden är i full gång. rätt liten marknad i år igen. men de är ju trots allt inte sakerna man är ute efter.. de är nog mest att se lite folk i rörelser =) även om ja inte är härifrån så har man ju lärt känna en hel del folk.
Mejja är överspeedad till max hela tiden. kan inte komma på hur vi ska få henne att lugna ner sig lite granna iallfall någras minuter om dagen.  hon själv verkar vara sjukt frustrerad över att vi inte kan förstå henne alla gånger då hon säger bara mamma pappa kitty katt  typ väldigt fåååå ord säger hon sen kör hon med pekfingret resten. vilket inte är lätta att förstå vad tusan hon vill.  så hoppas verkligen hon börjar snacka snart! då kanske hon lugnar ner sig lite granna iallafall. frågar man Mejja vad hon tycker om att blitt storasyster så skakar hon rejält nej på huvudet.. inte så förvånande iallfall =)
Tuva har fått allergi medicin mot hennes besvär med mygg och knott. stackars var förut helt slut av att hon låg o kliade sönder sig på nätterna. nu är hon helst slut av medicinen. dock så sover hon rätt bra på natten av den =) Hon är så stolt över Lova.
Lova äter sover skiter skiter lite till. en riktig skit unge är hon som Tuva oxå var. Mejja kräktes mera.  Lova har dock lite svårt att sova om natten då de är tyst i huset. under dagarna så sover hon sig igenom allt men så fort de är tyst vaknar hon. så olika de är. jag vill gärna ha de tok tyst om ja ska sova..  får la börja sova me p4 på radion under nätterna..
sitter nu i kuvösen o väntar på resten av familjen. Tuva o Mejja har ja sövt för natten men Mange Lova o grannarna for på rymmen.... undra vars.. kanske ska ja passa på o sova en minut eller två..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback