cykel vagns premiär

 i går var vi o hämtade en cykelvagn från en här i byn som inte behövde sin nå mer. äntligen blir de cykla av=) var på premiär turen i morse. trodde tuva skulle vägra sitta vagnen o att hon skulle  gallskrika när vi satte på hjälmen. men lilla hönan var så duktig! inte ett ljud sa hon!hon somnade tillomed i vagnen!sittandes med huudet i väldigt konstig ställning. mange drog cykelkärran o ja hade kiira i koppel.  ska fixa så de är lätt att  flytta cykelkärran mellan våra cyklar för ja kan inte cykla manges cykel o han kan inte cykla min! alternativt får vi fixa en cykel vi båda kan  cykla på=)

men sen så hade vi tänkt fara o stuga lite. men vi har ännu inte kommit iväg. jag har varit sugen sen förra veckan att fara dit o nu när vi båda var lediga samtidigt så kunde vi ju passa på. men herr M  har inte lust till något.   så ida när vi varit o cyklat o tuva hade sovit en stund så satt dom två i sandlådan ute o lekte. jag passade på att sätta ut blommorna ja sått upp ute i utekuvösen, sen började ja damsuga o svabba golvet. när ja gjort hälfen kommer T, o ja tänkte ja städar jag har inte tid att ta tuva. (självklart har ja tid, men tänkte o tyckte att det är manges tid med henne nu).  när ja nästan skurat klart så måste ja ta tuva för att M måste hjälpa T,.  Tänkte att M kunde sagt ifrån att de passar inte nu. sa det till han med men fick inge svar. tillråga på allt fick ja så grymt lågt socker att ja svettades på överläppen. så mange var ju iallfall tvungen o ta tuva så ja fick kontroll på sockret igen.  

så nu sitter vi här i ett välstädat hus.  jag sur o besviken att vi inte kommit iväg te rantis.  o M är bara tyst. han vet vad ja tycker men han ids inte säga nå.   tanken slog mig att ja far själv me tuva o skiter i m men de känns inte rätt.

igår gjorde ja rabarberpaj på de första rabarberna där ute. grymt sura men med socker på var de jätte gott.  klockan är 5 o ja har ingen motivation att laga mat. grymt sugen på labonte pizza men  borde ju inte äta de då ja käkat glutenfritt i en månad. men inte mår ja bättre för de. känns bara så jäkla onödigt o äta glutenfritt! svindyrt är de o de kommer ändå ut lika fort som vanligt!  tycker att de borde märkas att man blir bättre i magen efter en månad.. men läkaren ja pratade me i månad sa att vissa mår inte bättre av att glutenfritt..  kändes ju väldigt motiverande o fortstätta då.

nu har ja klagat av mig lite..  ,men är ändå på blä humör o vill inget.  de smittar av sig till M...






kväller..  ätit pizza vanlig sådan. än så länge märker ja ingen skillnad i magen.. jäkligt gott var de iallfall.  försökte söva tuva men efter 20 minuter orkade ja inte. hennes nya hobby är ätt nypa i läppar o näsa o de gör jävligt ont!


jäkligt less på o ta intinatiiv till saker här hemma. vill sluta ska testa o sluta göra något o se vad som händer.  ibland kommer allt ikapp o ja vill bara gå ifrån allt. lämna allt o försvinna ett tag.  ska nog sova snart. hoppas att de känns bättre i morgon. bara 11 veckor kvar te bb... kan skylla på de då.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback