Tuva 1 år

Idag blir våran lilla toka ett år! tänk vad tiden går fort!  kommer ighåg dagen som om det var idag!  Ettåringen har varit glad större delen av dagen. just vinkat av faster med barn o farmor med sten. =) tuva vinkar dock när dörren stängs.. Mange o tuva är på promenad för att skaffa haparandabladet där tuvas grattis annons är =) 
var en tur på ica med tuvis sovandes i vagnen. var en lustig tur på ica.. först fick jag reda på en jätte kul sak som dock är en hemlis ett tag till. men i kassan mötte jag ett  par som var tvunga att ta tillbaka ett brev de just hade postat till sitt barnbarn, just när de lämnade ica hade de fått ett hemskt samtal ang barnbarnet o var tvugna att ta tillbax de.. fick ilningar i hela kroppen av olust kännsla. de var så ledsna. ush vad hemskt de måste vara..

våra barn är ju inte bara våra egna.. de ger ju så mycket glädje till alla runt omkring och betyder  nog mycket för den äldre och yngre generationen släkt.

i morgon kommer de hit några vänner med barn till mig o tuva på våffelkalas. ska bli kul! vårat lekrum är nästan klart. vart jätte bra. helt dugligt för tuvas ålder! saker till äldre barnen finns lättåtkomligt i en gaderob.   SKa fixa dit några roligare gardiner så blir de bra!

Nu vila i soffan med kiira o njuta av lugnet.  varit vaken sedan 05  dock vilat en timme mellan 7-8... sen full rulle!

Kommentarer
Postat av: anna

Grattis tuva i efterskott :)



hoppas allt är bra med dig emma..

saknar dig!

kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback