fint väder

 ja fint väder är de då iallfall! skönt! men hade de inte funnit mygg o knott så hade de varit jätte bäst. vet inte varför ja är så anti dom i år. brukar inte vara de.. men ja skyller på att ja e på smällen =)

 grannarna sågar ner en björk med motorsåg kl är 22 de början 21 just när tuv skulle sova. mange är på g o bli sjuk. jag har sovit dåligt plus varit dålig igår kväll/natt tillbringade tid på toan me holken o tuvas potta. lustigt. vet ej varför. mår bra ida.  

gjorde en jätte trevlig sak me familjen (fammo är väl oxå familj?) var o åt i kattila. oj vad ja skratta när en hungrig mange fick in tre megatunna skivar björnstek (smaka ren)  med lite blåbärssirap o murkelkräm o o två pytte små bröd kanter. jag tog en barnportion älgfärsbiffar med klyftpotatis o de var betydligt mer mat i de.  var ensamma o åt. men vilka priser! gott men vet nog bättre resturanger finns en i skogen inte alls långt därifrån, =)  avslutade med en glass ute i gräset. o tuva smakska som tusan.  gick o strosa lite på klipporna o tittade när en kajak lekte i forsen.  Tackar för en mysig eftermidda kväll!

nu ska ja se om de luktar ruttet kött i kylen.. fick kött av grannen som tydligen inte mådde så bra.. han trodde vi kun de ge de till vovvarna. men inte får de ruttet kött! luktar ju förjävligt i kylen med!

nu svabba munnen  o hoppa i sängen.. eller snarare smyga ner i sängen o gosa o snosa i manges nacke. luktar så gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback