lite bilder

sitter vid stor datorn och tar de lite piano. mange o tuva for o hämta fammo som ska sova över o vara med tuva i morgon, tuva var så grymt trött men ville inte somna hemma med mig. så under de 40 minuter de varit iväg så har ja hunnit snabbstäda köket förberedea köttet som ska grillas förbereda resten av maten duka, plocka iordning i ute rummet o nu så orkar ja inte mer.  Mina händer har ännu inte vaknat från natten så de är lite smått jobbigt o göra allt med bortdomnade händer.

i morgon så ska vi till sunderbysjukhus och göra tillväxt ultra o ctg på bebisen, de vill ha koll så den inte blir en jätte bebis, de säger att den är större en normalt men inte hur mycket. men de känns som att de kvittar, vet flera som haft helt "normala" gravididiteter o sen fått jätte bebisar. tuva var ju då liten med sin 3952 gram.  tycker de är så coolt att i samma sekund som bebisen föds så är man genast 4 kilo lättare minst! helt otroligt=)  Mange har tagit semester i morgon så nu börjar hans fem veckors långa ledighet. och för att tuva ska slippa sitta i bilen 4 timmar i morgon samt tråka ut sig på sjukan så får hon en heldag med farmor! tror att det är behövligt för tuva att slippa sin mor iallfall några timmar =) Tuva är ingen unge som älskar åka bil så det blir rätt mycket skrik o gråt o mutor i bilen..


så nu ska ja fibbla upp någon bild. ska uppdatera pixbox oså tänkte ja men inte just nu!


Midsomarafton


mys med mamma


magen i vädret!


tuva har picnic

ikea shopping... barnvagnen är oså där..

tuva i vyöni
´



nu ska vi börja grilla folket har kommit (folket = mange tuva fammo )


Kommentarer
Postat av: Ida

Hej ! Det är bara att ringa eller skicka sms när vi kan komma å kika på lägenheten :) Vi är i desperat behov av nått ställe å bo på .. Inge skoj å bo hemma heller :P Kramkram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback