trött

inget ovanligt att ja är trött.. men de är ja ännu. ont i halsen o trött o seg i hela kroppen.  Tuva tog sig en tupplur i famnen vid halv sju så vi väckte henne vid sju så att hon somnar för natten kring 21.  Fick höra på omvägar att de finns de som tycker att vi skaffar barn för tätt.  löjligt tycker jag. Vi skaffar barn så tätt vi vill o ser verkligen fram emot en höst med bebis o Tuva som då är stor nog för att leka o umgås på ett helt annat sätt en nu.  o det finns ju en anledning att vi skaffar barn tätt o inte väntar tre år emellan.

nu ska ja hoppa i pyjamas o tofflor ta en alvedon o så ska vi leka med tuva samtidigt som vi ska knyta färdigt hundsläden som står på den dyra mattan i lekrummet =) Sen ska släden ut o slipas o lackas o den blir de ut på tur!   är sugen på att inreda lekrummet med barn anpassat.  sätta gästsängen i datarummet istället.  så de verkligen blir lek i det rummet. vill ha en igloo från ikea oxå.. med tunnel. undrar vem som kommer leka mest Tuva eller Kiira. eller kanske Mange...

Nåja nu ska ja leka med sötnosarna.

Kommentarer
Postat av: fammis

Det finns jämt folk som har sina åsikter ..men skit i dom!!Det ska bli så kul..i vår familj har vi VÄRLDENS sötaste barn(jag är partisk som faster K brukar påpeka)

2009-01-21 @ 21:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback