kaffe välling

tuva somnade i manges famn strax efter åtta. tror nog att mina tissar börjar sina.  för hon tar nästan hellre flaskan med kaffevälling eller hon bökar vid tissarna några minuter oså visar ja flaskan o trugar lite så tar hon den istället.

knasigt körig i magen.. mullrar o ha sig! kollar på lyxfällan.. eller slö kollar. skrämmande vad folk handlar utan pengar..

nåja natti natt!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej gumman. Så söt hon är eran lilla dotter. Hoppas att det går lättare för er på nätterna nu så att ni får sova. Bry er inte om att det finns andra som tycker att ni ska vänta med att skaffa barn. Det avgör ni själva o ingen annan, ja du vet vad jag menar jag vet ju att det finns andra orsaker oxo som spelar in nu.

Jag förstår att du saknar mamma, o jag känner igen mig när du säger att du inte kommer ihåg så mycket av hennes friska tid. Det va likadant med min pappa. Men den tiden bleknar o du kommer att se din mamma som hon va. En underbar mamma o vän. Hon sa alltid hur mycket hon älskar er. Jag tänker ofta på henne o ibland så har jag skrivit mail eller skickat sms till henne. Än så länge så har ingen det mobilnr hon hade. Det känns skönt att skicka ett mail ( dom kommer tillbaka ) för det är precis som hon läser dom. Mamma va en sån stark person så att jag är säker på att hon finns hos er idag. Tyvärr inte på det sätt som ni skulle vilja. Det kommer en dag då det blir lättare då ni kommer att se allt det fina.

Jag önskar att jag kunde hålla om dig. Jag saknar dig så mycket. Jag älskar dig.

Va rädda om er. Många kramar som jag hoppas kan ge dig lite styrka.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback