ultraljudsbilderna

upptäckte för nå vecka sen att ultraljudsbilderna från tuva hae blivit väldigt bleka o ljusa under de året som gått.. så igår tog jag o scannade in till datorn så kan de iallfall alltid finnas kvar (om inte datorn kvaddar sig) tanken är att vi ska bränna ut att tusentals bilder som är på datorn och lägga i ett vapenskåp så att de inte försvinner om något skulle hända.  ush vilken mardröm de skulle vara..

nåja ida ska ja o karin med barn gå o hälsa på anna med barn =) många barn. kul o göra något annat.. tuvas natt var sådär.. sov iallfall 20-07 .. tror dock att det var en j**la skoter som buskörde utanför huset som gjorde att hon vaknde.. ondöigt o busköra skoter 0700 på morgonen eller??

nåa nu ska ja leta efter böcker på internet till tösen.. vågar som inte låna böcker på biblan ännu för hon läser rätt så hårt.. och pussar o slickar.. känns lite äckligt..''


kom på en till sak! o morse fick jag sms av mange att ringa när vi vaknat.. ja tänkte at nej nu har hundarna rymmt.. och jo de hade de men de hade lyckats få upp en låst dörr in till garaget så de hade härjat omkring i garaget hela natten.. hur tusan de nu lyckats få upp låsta dörren lär ju vara ett mysterium..  nåja ingen av hundarna var skadad så de var ju tur.. finns ju en hel den skräp på övervåningen av   garaget  sedan de gamla som bott här..

nu göra annat

Kommentarer
Postat av: farmor

Diskrimering!!inte har jag fått nå mail som morfar har fått...

2009-04-02 @ 21:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback