flitens lampa lyser

idag har här varit flitigt! tvättat 5 maskiner tvätt. varan en med vinterkläder som ska läggas undan o en med yllekläder som nog kan användas även i sommar =) o tre maskiner vanlig tvätt me handdukar o kläder.  skönt att ja hittat snabb knappen på maskinen=)

tuva o jag har även damtorkat i vardagsrummet o köket, damsugit golven o soffan,  plockat i ordning i lekrum o hall.  diskat, lagat mat me mange, varit till arbetsförmedlingen skönt med bra kontakt person där, sen har ja o tuva varit o lekt med några vänner. jätte trevligt.  sen var vi o handlande me mange.

tuvas stopp i kanalen släpte idag. jätte skönt o ungen har varit heler nöjd o glad hela dagen. så nu kanske vi får tillbaka sömnen om nätterna.  men köpte ändå messmör ida så vi har i vällingen några dagar. funkar inte de så kör vi med olja i maten..

käkade jätte god middag ida. potatisgratäng me fläskfile o sås och sen pizzasallad till de.. har ett lustig sug på vitkål.. mange har redan börjat gasa... undra hur vi är i magen i morgon =)

är grymt sugen på vit fisk oxå.. men de är så satans dyrt på ica.  väntar på fiskbilen.. men de är nog dyrare där men de känns bättre o köpa där..

nu ska ja gotta ner mig i soffan snart med desperata husfruar. sen sova  i morgon är de babycafe som gäller.. men först kl två.. innan dess blir de  att vila när tuva vilar o ev en tur till återvinngingen o lämna lite saker..


nåja trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback