dagen som dagen

ännu en dag har gått. projekt toa är igång. men jag fattar inte riktigt hur svårt det är att göra som man säger.. "du ska "bara" byta matta där inne, -men den där då, men vad ska ni ha där, vilka mått har hyllan som ska vara där". kan man inte bara göra det man är tillbedd att göra. vi kan resten själva. ag skulle kunna byta mattj*len oxå men kanske skulle jag orsaka vattenläcke då jag inte är kunnig hur man flyttar en toa stol.. måste lära mig det. Pappa kom o visa! 

Tuva är inte alls pigg. eller jo när alvedonen har börjat verka.. så kan hon vara glad o nöjd i några minuter.. Nu ligger hon i bara blöja i soffan, under en gosig filt. varm som tusan är hon.  han inte få på henne pyjamas för hon somnade i famnen när panodilen tog i =) hoppas hon får sova lite bättre. satte även näs spray på henne så hon andas ju lite lättare.

Varit på nord nu på kvällen Tuva fick sitt presentkort som "barn 2008"  får. Hon var rätt nöjd där. Agnes satt på andra sidan rummet o ropa emme mane o vinka åt oss. så söt! o pratar så mycket redan!

Mange har fått inspiration till toan =) Jippi! så nu är han o spacklar lite där inne  han kan själv! det är kul o spackla när de inte är så mycket o spackla.  blir nog jätte bra när toan är klar. och om vi har tur så blir de ingen begravning i slutändan =)

påsken är snart här.. vet inte rikigt vad vi ska göra.. vill gärna umgås med folk, men energin räcker ju inte alltid till.  J o J åker till deras stuga ikväll o blir borta hela helgen. funderar på om vi ska åka dit över dan eller ev över natten.. 

Premiärat nya barnvagnen idag! rikitg skön o köra!  tips till de som ska skaffa barnvagn första eller 10 de. Även om ni får låna gratis så o provkör barnvagnar på affären o fäll ihop o jämför. det är stor skillnad! Jätte bra att klämma o känna i affären o sen köpa begagnat. Men att låna en vagn  som någon annan tyckt var jätte bra, kanske inte stämmer för er.  Detta är 4 vagnen för oss, känns onödigt att haft så många, men det är först nu vi är riktigt nöjda.


vet dock att de kommer bli en femte vagn om några månader.  men vi tänker vänta länge innan vi skaffar den. Tuva kanske vägrar åka vagn i sommar, då känns de onödigt. då får bebisen tuva vagnen o  tuva får ståbräda. eller något sådant..

nu ska jag duscha luktar kräk ännu =)

god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback