Mors dag

idag är det mors dag. så alla vi som älskar våra mammor säger det några gånger extra idag
min mamma är verkligen något extra. hon har alltid funnits där. låtit oss barn göra saker hon själv aldrig har kunnat göra.
Nu tvingas hon kämpa för livet i en sjukdom som är så grym. och det är så orättvist. det finns folk som glider hela livet på ett bananskal och ändå klagar. hur har de mage att göra det ?
Mamma är bäst och det vet hon.
Älskar dig min lilla mamma.



 har i helgen varit i luleå vuollerim ( vet inte hur det stavas) jokkmokk oså tillbax till vuollerim, där vi har sovit på hotell o haft en väldigt trevlig kväll. vi badade den konstigaste bastu ja nånsin sett. man låg ner på en bakåtlutande lav. men de var rätt så skönt. vart lite snurrig när man reste sig men de gick.  åt sedan plankstek o tårta o hade 5 olika glas med olika fyllning.. anledningen till detta lilla "kalas" är att Manges syster fyller 30 i slutet av maj så vi gjorde en liten utflykt för att fira henne.

 har oxå börjat jobba ett nytt jobb. på särskolan i övertorneå. har varit där i en vecka o trivs som fiskeni vattnet. det är så givande att se dessa barn som har en hel del svårigheter men ändå lyckas att göra det de vill. det tar lite längre tid men tid är det ändå vi har!!
 har under dagarna haft hundarna i hundgården hemma på tomten.. men de första två dagarna så grävde de sig ut.. o sedan klättrade dis den fisen över o sprang omkring på presäningen som vi lagt som provesorigtst tak. så nu i helgen kanske magnus har lagt lite mer bättre tak så att hundarna denna vecka inte tar sig ut!

 har fortfarande inte internet hemma i rantajärvi. men det är på g.. ska snart ta o börja gräva in det. vi väntar på att marken blir lite mjukare o vädret lite stabilare.

har föresten pixbox. eller magnus har. så pixbox.se/manko  uppdaterar med nya bilder då och då.

 nu ska ja gå o umgås!
kram på er o ja älskar er



image4



image5


image6

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej gumman. Så bra att ni har haft en mysig helg. Vilka trevliga kort du har lagt in här. Är det Moster Lotta i mitten med mamma ?
Eller är jag ute o cyklar helt
=)
Vi hörs av.. O du !!!
Love U........... Puss o Kram dröm sött

Postat av: ANNA

Älskar dig vännen.. hoppas att allt är nått sån när bra. Skönt att du kom iväg på myshelgen med Manges familj. Telefondate snart igen!? saknar dig! massor av kramar

2007-05-28 @ 15:20:08
URL: http://www.nogg.se/annis83
Postat av: Ylva

Kramar i det oändliga till dig vännen! Lycka till med nya jobbet! Kram (igen) från Ylva

2007-05-28 @ 23:45:52
Postat av: Ylva

Kikat förbi ett par gånger för att se ev. uppdatering... men icke. Hoppas att du har det ok vännen. Kramar från mig!!!

2007-06-09 @ 14:23:48
URL: http://www.fillifjonkan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback